Ce alt membru al unei familii regale europene a decis să se mute în SUA

Se întrevede o nouă mutare în SUA a unui cap încoronat din Europa.

Ce alt membru al unei familii regale europene a decis să se mute în SUA

Viața liniștită și prosperă pe care Prințul Harry și Meghan Markle o duc în California pare să inspire și alți membri ai familiilor regale europene să facă mutarea peste ocean.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei (49 de ani) a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei VG, că intenționează să se mute în Statele Unite în viitorul apropiat. „În acest moment, este COVID și este greu de planificat, dar intenționăm să ne mutăm cu timpul,” a spus ea, adăugând că intenționează să-și vândă proprietatea din Lommedalen, aflată la 30 de minute cu mașina de Oslo.

Prințesa are trei fiice cu primul ei soț, scriitorul și pictorul Ari Behn, care s-a sinucis la doar 47 de ani, în 2019, la nici trei ani după divorțul de Martha Louise. Maud Angelica (17 ani), Leah Isadora (15 ani) și Emma Tallulah (12 ani) o vor însoți, desigur, pe mama lor în State, unde locuiește și iubitul ei actual, șamanul Durek Verrett.

„Mă acceptă aşa cum sunt fără să-i fie frică,” a scris ea în 2019, după ce și-a anunțat public relația și a spus că va renunța la folosirea titlului de prințesă atunci când e vorba de activitățile ei private. „Mă simt fericită şi binecuvântată pentru faptul că este iubitul meu. Pentru toţi cei care simţiţi nevoia să mă criticaţi, vă rog să vă abţineţi pentru că nu sunteţi îndreptăţiţi să alegeţi pentru mine, sau să-mi judecaţi alegerile.”

Märtha Louise este prima născută a lui Harald al V-lea şi a reginei Sonja a Norvegiei, dar, pentru că este femeie, este abia a patra în linia de succesiune la tron, după fratele ei, Haakon, și cei doi fii ai acestuia.

Prințesa a mai ținut să precizeze în interviu că o mutare peste ocean nu înseamnă că nu va mai petrece timp și în țara ei natală. „Trebuie să avem o casă în Norvegia. Încă vom fi aici foarte mult. Nu putem părăsi complet frumoasa Norvegia.'

Citește și:

Soprana Lise Davidsen – Norvegianca „vinovată' de încălzirea globală a lumii operei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people