Ce a dezvăluit Ilinca Vandici despre noul sezon al show-ului Bravo, ai stil?

Cu siguranță mulți fani așteaptă cu nerăbdare un nou sezon "Bravo ai stil", iar Ilinca Vandici a făcut o mărturisire surprinzătoare despre celebra emisiune.

Ce a dezvăluit Ilinca Vandici despre noul sezon al show-ului Bravo, ai stil?

„Bravo, ai stil” este una dintre cele mai apreciate și urmărite emisiuni de fashion din România. Mulți fani se întreabă când anume va apărea un nou sezon, iar Ilinca Vindici, prezentatoarea competiției de la Kanal D, a făcut o dezvăluire neașteptată. 

Ilinca Vandici se află într-o vacanță în Thassos, Grecia, alături de soțul ei, Andrei Neacșu, și fiul lor, Zian. Prezentatoarea a fost sunată în direct la TV de către Teo Trandafir, ocazie cu care a vorbit despre vacanță, dar și despre petrecerea pe care i-a organizat-o fiului ei de ziua de naștere. Însă, pe lângă aceste lucruri, Ilinca Vandici a menționat că este nerăbdătoare să se întoarcă la filmările show-ului „Bravo, ai stil”, fără să ofere foarte multe detalii despre emisiune. „Abia aștept să vin, crede-mă, abia aștept să intru și eu în platou, la Bravo”, a declarat Ilinca Vandici în emisiunea „Teo Show.”

În ceea ce privește modul în care Ilinca Vandici a ajuns prezentatoarea „Bravo, ai stil”, ea a povestit care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a face parte din acest proiect de televiziune, într-o perioadă în care nu știa ce anume o să se întâmple cu viața ei și nu era mulțumită cu ceea ce făcea. „Atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la „Bravo, ai stil.” Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a povestit Ilinca Vandici într-un nou vlog postat pe contul ei de YouTube.

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta. Sau, dacă mi s-ar permite, aș spune m-am descurcat FABULOS, fantastic”, a adăugat vedeta.

Cu două zile înainte de încheierea unei vacanțe în Turcia, Ilinca Vandici a primit un telefon să se întoarcă rapid, pentru că în ziua următoare se filma promo pentru primul sezon, aflând astfel că luase castingul și că va fi prezentatoarea Bravo, ai stil.

Citește și:
În plin conflict cu Măruță, Alex Velea face declarații neașteptate despre Andra

Foto: Instagram Ilinca Vandici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people