Ce a dezvăluit Cristina Cioran după ce și-a vizitat la spital fiica născută prematur

Cristina Cioran s-a externat din spital, după ce a născut prematur pe 18 iulie. Fiica ei a rămas încă internată, iar vedeta a vizitat-o ieri.

Ce a dezvăluit Cristina Cioran după ce și-a vizitat la spital fiica născută prematur

Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, au mers să își viziteze fiica născută prematur și au postat pe rețelele de socializare o imagine din timpul vizitei la spital.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus prezentatoarea TV.

Fiica Cristinei Cioran s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni. Vedeta TV a vorbit pe data de 19 iulie despre spaimele prin care a trecut, după ce i s-ar fi declanșat travaliul în urma unei toxiinfecții alimentare. Crampele cauzate de aceasta s-au transformat curând în contracții, iar vedeta a fost nevoită să cheme o ambulanță. După ce a născut, aceasta le-a cerut în primă fază fanilor să se roage pentru ea și pentru fiica ei, ca mai târziu să revină să îi liniștească și să le explice că fetița a fost intubată, stabilizată și se simte bine.

Fiica Cristinei Cioran s-a născut la Spitalul Municipal din București, unde rămâne internată și în acest moment, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată. Mama ei, însă, a fost externată în urmă cu câteva zile, protocolul spitalului în perioada pandemiei nepermițând și internarea adulților care nu au nevoie de îngrijiri medicale. Faptul că Cristina Cioran și-a permis câteva zile de vacanță după externare a stârnit controverse în rândul admiratorilor prezentatoarei de pe rețelele sociale.

Însă Ema, fiica Cristinei Cioran, se simte mult mai bine acum, a declarat vedeta, poate respira singură și urmează să fie externată atunci când va putea să mănânce singură și va lua suficient în greutate, astfel încât să nu fie în pericol odată ajunsă acasă. „Sunt mai bine, deși pare că s-a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetița noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul să evolueze bine.”, a mai declarat Cristina Cioran despre starea de sănătate a fetiței sale.

Citește și:
O rochie purtată de Sarah Jessica Parker în noul Sex and the City stârnește controverse

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people