Catherine Zeta-Jones are un mesaj emoționat pentru fiul ei, Dylan Michael Douglas, care începe facultatea

Băiatul cuplului Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas începe, în curând, primul an de facultate.

Catherine Zeta-Jones are un mesaj emoționat pentru fiul ei, Dylan Michael Douglas, care începe facultatea

Catherine Zeta-Jones a împărtășit cu fanii de pe Instagram un colaj video pentru a marca plecarea fiului ei la facultate. Dylan Michael Douglas s-a mutat, weekend-ul trecut, în camera lui de cămin de la Universitatea Brown, una dintre cele mai bune universități din Statele Unite ale Americii.

Fotografiile alese sunt acompaniate de melodia `Mr. Blue Sky` de la Electric Light Orchestra, și arată momente din ziua în care membrii familiei și-au luat rămas-bun de la Dylan în campusul universității. Într-o fotografie emoționantă, Dylan și sora lui, Carys Douglas, se îmbrățișează strâns iar tânărul student pare să verse și câteva lacrimi.

https://www.instagram.com/p/BnPh3emg-5T/?taken-by=catherinezetajones

Catherine Zeta-Jones a adăugat chiar și imagini de când Dylan era copil, iar slide-ul se încheie cu mesajul „Mult Succes”. Dylan a ținut să marcheze, de asemenea, acest nou început printr-o postare pe contul personal, în camera de cămin, cu descrierea „o casă nouă”.

a new home

A post shared by Dylan Douglas (@dylan__douglas) on

Precum majoritatea mamelor, Catherine este mândră de cei doi copii ai săi și nu ezită să arate tuturor acest lucru, prin fotografii și mesaje postate cu fiecare ocazie specială, cea mai recentă fiind ziua în care Dylan a terminat liceul. De asemenea, actrița a marcat și debutul lui Carys pe coperta unei reviste, atunci când au pozat împreună pentru numărul din septembrie al revistei Town & Country.

Citește și:
Fiul lui Catherine Zeta-Jones vrea să facă parte din familia regală britanică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people