Cât de mult a ajutat-o primul job pe Meghan Markle să se pregătească pentru rolul de Ducesă

Meghan Markle s-a integrat foarte repede în familia regală și se pare că primul ei job ar fi ajutat-o să dezvolte calități foarte utile în prezent.

Cât de mult a ajutat-o primul job pe Meghan Markle să se pregătească pentru rolul de Ducesă

Meghan Markle și-a schimbat complet viața în ultimii ani și câteodată este greu de crezut că aceasta nu s-a născut în Marea Britanie și nu făcut dintotdeauna parte din familia regală.

Ducesa de Sussex nu s-a născut însă într-un castel și aceasta a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care se află astăzi. Meghan a început să lucreze încă de la vârsta de 13 ani, iar primul ei job a ajutat-o să deprindă calități foarte importante în viața ei ca membru al familiei regale.

Fosta actriță a lucrat într-un magazin de înghețată numit Humphrey Yogart, în Los Angeles, iar cea care deține acest loc a vorbit despre felul în care era Meghan Markle în acea perioadă. Potrivit declarației acesteia pentru Express, Meghan era foarte muncitoare și era imediat plăcută de clienți.

Aceasta lucra 10-12 ore pe săptămână, având ture după școală și în weekend, iar Paula susține că acest job a învățat-o să se facă plăcută.

„Am învățat-o să se facă plăcută și să aibă un contact vizual bun și să fie sinceră – calități de care va avea nevoie când va călători alături de Harry”, a spus Paula în 2017, când relația lui Meghan cu Prințul Harry a fost făcută publică.

Aceasta a dezvăluit că toți cei care o cunoșteau pe Meghan s-au bucurat când au aflat că aceasta s-a logodit cu Prințul Harry și, în plus, a explicat de ce este sigură că Ducesa a iubit perioada în care a lucrat acolo.

„Ea a avut un început modest, la fel ca noi toți. Mă întreb acum dacă membri echipei mele își doresc acum să fie prințese. Sunt sigură că ea își amintește cu drag de acea perioadă. Câinele ei se numește Bogart – poate e o legătură?”

Citește și:
Meghan Markle își dorea să se mute în Marea Britanie, înainte de relația cu Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people