Casa din suburbie a lui Meghan Markle și a Prințului Harry pare desprinsă dintr-o poveste

Meghan Markle și Prințul Harry au o casă în suburbie, unde își petrec majoritatea timpului.

Casa din suburbie a lui Meghan Markle și a Prințului Harry pare desprinsă dintr-o poveste

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta din Palatul Kensington, urmând să locuiască în casa din Frogmore, Windsor, anul acesta. Cuplul ar mai avea o casă mai retrasă, în Cotswolds; deși proprietatea a fost păstrată secretă, publicația The Sun a dezvăluit primele fotografii cu locația.

Emily Andrews, corespondentul regal, a declarat că fosta fermă valorează 2.5 milioane de lire. Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat parțial aici în luna mai a anului trecut, imediat după nuntă. Andrews a continuat prin a spune că această casă este considerată de cei doi „acasă”, chiar mai mult decât rezidența lor actuală, Nottingham Cottage în Palatul Kensington.

Proprietatea deține și un hambar ce datează din secolul al XVIII-lea, care a fost restaurat, în așa fel încât să poată fi locuit. Este format din patru dormitoare, două bucătării, un living cu ferestre imense, o cameră pentru cină și mult spațiu în aer liber. Ducele și Ducesa de Sussex au găzduit deja mai mulți prieteni la casa din Cotswolds, precum George și Amal Clooney, Serena Williams și Alexis Ohanian, Priyanka Chopra și Nick Jonas.

„Meghan adoră împrejurimile. Ea și Harry iubesc să-și plimbe câinii acolo, și își pot petrece timpul cu prietenii în solitudine completă”, i-a spus un apropiat al familiei regale reporterului regal. Proprietatea privată este perfectă pentru viitori părinți, care sunt în căutarea unui loc doar al lor, mai ales că așteaptă să-și întâmpine primul copil în primăvară.

Citește și:
Jumătate dintre britanici cred că Prințul Charles ar trebui să abdice după moartea Reginei

Foto: Arhiva Revistei ELLE, www.thesun.co.uk

Recomandari
Mai multe din people