Care sunt primele angajamente publice în care va fi implicată Regina Elisabeta a II-a, după deciziile luate de Meghan Markle și Prințul Harry 

Regina Elisabeta a II-a și-a anunțat deja primele angajamente publice pe care le va avea anul acesta.

Care sunt primele angajamente publice în care va fi implicată Regina Elisabeta a II-a, după deciziile luate de Meghan Markle și Prințul Harry 

Se pare că Regina Elisabeta a II-a este pregătită să își reia angajamentele publice după ce și-a petrecut vacanța de iarnă la reședința sa din Norfolk. Ea va vizita luni, pe data de 3 februarie RAF Marham (Royal Air Force) în King’s Lynn în calitate de comodor de onoare. Majestatea Sa este așteptată și miercuri la deschiderea Wolferton Pumping Station, conform revistei People.

Regina Elisabeta a II-a trebuia să participe săptămâna trecută la reuniunea anuală la filiala de la Sandringham a organizației Women’s Institute, însă ea nu a mai putut ajunge deoarece era răcită.

În mod normal, Regina Elisabeta a II-a stă în Sandringham până pe 6 februarie, fiind data la care a murit în 1952 tatăl ei, George al VI-lea, însă ea a trebuit să plece mult mai repede din cauza deciziilor luate de nepotul său, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. Până acum, Regina nu a avut apariții publice, însă ea a mai fost surprinsă mergând la biserică.

În ultimul timp, familia regală s-a aflat în jurul mai multor controverse. În luna august, au apărut mai multe documente conform cărora fiul Reginei, Prințul Andrew, era acuzat că a făcut sex cu o minoră în vârstă de 17 ani. El a acordat și un interviu pentru BBC în care nega acuzațiile care i-au fost aduse. În luna noiembrie, Prințul Andrew a fost forțat să se retragă din viața publică.

La începutul lunii ianuarie, Prințul Harry și Meghan Markle au luat întreaga lume prin surprindere cu decizia lor de a se îndepărta de familia regală și de a deveni independenți financiari. În cele din urmă, Regina a transmis un comunicat prin care cei doi își pierd titlurile regale, nu vor mai primi fonduri publice și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale. Pe lângă asta, ei au spus că vor da înapoi banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage.

Cu toate astea, o sursă a declarat pentru The Sun faptul că Regina Elisabeta a II-a le-ar fi propus celor doi înainte de nuntă că nu primească titluri regale. Regina s-ar fi gândit în primul rând la Meghan, dându-i „libertatea de a-și continua cariera în actorie.”

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a le-a propus Prințului Harry și lui Meghan Markle să trăiască fără titluri regale înainte de nunta lor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people