Regina Elisabeta a II-a le-a propus Prințului Harry și lui Meghan Markle să trăiască fără titluri regale înainte de nunta lor

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi primit înainte de nuntă o propunere din partea Reginei Elisabeta a II-a, și anume aceea că ei pot trăi fără a avea titluri regale.

Regina Elisabeta a II-a le-a propus Prințului Harry și lui Meghan Markle să trăiască fără titluri regale înainte de nunta lor

O sursă a declarat pentru publicația The Sun faptul că Regina Elisabeta a II-a le-a dat ocazia Prințului Harry și lui Meghan Markle de a nu avea titluri regale înainte de nunta lor din mai 2018, însă Meghan Markle a fost „fericită” să își încheie cariera de actriță și să devină membră activă a familiei regale.

Conform acestei propuneri, Regina Elisabeta a II-a spera să-i dea oportunitatea lui Meghan de a nu avea o schimbare bruscă și să aibă „libertatea de a-și continua cariera în actorie.” Meghan Markle, care lucra și trăia în Toronto deoarece filma pentru serialul Suits, nu a fost de acord deoarece „voia să devină membră a familiei regale.”

În urmă cu doar câteva zile, Prințul Harry a ajuns în Vancouver Island, Canada, acolo unde a decis să înceapă o nouă viață alături de soția sa și fiul lor, Archie, în vârstă de 8 luni. Înainte de a ajunge acolo, Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul William și Kate Middleton la UK-Africa Investment Summit. Meghan Markle și Prințul Harry își continuă activitatea cu proiectele caritabile în care sunt implicați și vor conduce patronatele și asociațiile private.

Săptămâna trecută, Palatul Buckingham a anunțat prin intermediul unui comunicat faptul că începând cu primăvara acestui an, Meghan și Harry nu vor mai folosi titulatura de „Altețele Lor Regale”, nu vor mai primi fonduri publice și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale.

De asemenea, tot săptămâna trecută Prințul Harry a făcut câteva declarații despre retragerea din familia regală în cadrul unei cine private. „Decizia pe care am luat-o pentru mine și pentru soția mea nu este una ușoară. După luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări și știu că nu am procedat întotdeauna corect, însă nu a existat o altă opțiune. Ceea ce vreau să clarific însă, este că nu ne vom îndepărta. Sper că vă ajută să înțelegeți faptul că a trebuit să fac un pas înapoi de la tot ce știam în schimbul a ceea ce sper că va fi o viață mai liniștită.”

La începutul lunii ianuarie, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se vor îndepărta de familia regală și vor să devină independenți, fiind o decizie care i-a luat prin surprindere pe toți apropiații celor doi.

Citește și:
Oprah Winfrey a declarat că îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry în deciziile lor „1.000%'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people