Care mai este relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce actorul a fost văzut cu o altă femeie

Relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel a trecut prin destul de multe în ultima vreme, iar acest lucru s-a datorat faptului că actorul a fost surprins ținându-se de mână cu o altă femeie.

Care mai este relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce actorul a fost văzut cu o altă femeie

Justin Timberlake a fost fotografiat la sfârșitul lunii noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright.

La momentul respectiv, o sursă apropiată a declarat pentru E! News faptul că între ei doi nu s-a întâmplat nimic mai mult. Cu toate acestea, Justin Timberlake a ținut să lămurească lucrurile prin intermediul unui mesaj pe contul de Instagram. Justin a menționat că s-a întâmplat asta din cauza consumului de alcool și că regretă comportamentul pe care l-a avut. 

„Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc. Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată”, a declarat Justin Timberlake.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe


Recent, o sursă a declarat faptul că Justin Timberlake s-a întors în Los Angeles la soția lui, Jessica Biel, și la copilul lor, Silas. Aceeași sursă a mai menționat că ei încearcă să treacă peste acest episod din viața lor. „Justin a petrecut mult timp cerându-și scuze și încercând să înțeleagă sentimentele soției sale. El și-ar dori să nu fie judecat de către public. El își iubește foarte mult soția. Va învăța din ceea ce s-a întâmplat și nu va lăsa să se întâmple din nou acest lucru.”

De asemenea, aceeași sursă a mai spus și că ei se concentrează asupra familiei și copilului pe care îl au împreună. Cei doi vor sărbători Crăciunul împreună și vor călători în această perioadă. Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012.

Citește și:
Miley Cyrus și Cody Simpson vor lansa o piesă împreună

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people