Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Jessica Biel & Justin Timberlake

Despre Jessica Biel și Justin Timberlake s-a vorbit extrem de mult, mai cu seamă în urma scandalului privind infidelitatea artistului. Acum a venit momentul să aflăm dacă zvonurile despre despărțirea lor sunt adevărate.

Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Jessica Biel & Justin Timberlake

Începând cu anul trecut, mai exact luna noiembrie, Justin Timberlake și Jessica Biel s-au aflat tot mai mult în atenția presei după ce artistul a fost surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa din Palmer, Alisha Wainwright, la balconul unui bar din New Orleans. 

În urmă cu trei luni, mai multe tabloide spuneau că ei ar fi pe punctul de a se despărți, însă Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a aflat adevărul.

Confom Star Magazine, ei s-ar îndrepta către un divorț cu o miză în valoare de 250 milioane de dolari din cauza infidelității lui Justin Timberlake. Potrivit publicației, Jessica „se simte devastată.” O presupusă sursă apropiată actriței a spus că ea este pregătită să se despartă de Justin. „Nu contează dacă Justin și Alisha nu s-au sărutat, asta tot înseamnă înșelat. Jessica nu îl va ierta”, a declarat sursa.

Aceeași sursă a adăugat și că Justin încearcă din greu să își repare greșeala. „Justin și-a cerut iertare pentru ceea ce a făcut, iar Jessica este forțată să ia o decizie care îi va schimba viața. O cunosc pe Jessica și nu va rămâne cu el.”

Desigur, aceste zvonuri sunt false. Au trecut cinci luni de când a avut loc acest incident, iar Justin Timberlake și Jessica Biel încă mai sunt căsătoriți. Cei doi publică destul de des pe rețelele de socializare imagini cu ei, semn că au putut trece peste ceea ce s-a întâmplat.

În luna ianuarie, Jessica Biel a postat un mesaj special cu ocazia zilei de naștere a lui Justin Timberlake. „La mulți ani celui mai atemporal om pe care îl cunosc. Tu cumva te maturizezi, fără a îmbătrâni. Te iubim atât de mult!”, a fost mesajul scris de actriță. În plus, în luna martie, Justin i-a organizat o petrecere surpriză soției sale care a împlinit 38 de ani.

De asemenea, în urmă cu o lună, Star anunța că Jessica și Justin deja s-au întâlnit cu avocații care îi vor reprezenta la divorț. Conform tabloidului, cei doi ar fi avut discuții privind posibilitatea de a avea un al doilea copil. Gossip Cop a investigat și aceste speculații și a aflat că erau false.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună un băiat, Silas, în vârstă de 4 ani.

Citește și:
Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people