Care e tradiția încălcată de Halep la propria nuntă?

Tradiția încălcată de Halep în ziua nunții sale a stârnit o mulțime de dezbateri online. Sportiva se căsătorește astăzi, 15 septembrie, cu Toni Iuruc.

Care e tradiția încălcată de Halep la propria nuntă?

Tradiția încălcată de Halep pentru propria petrecere de nuntă a lansat o mulțime de dezbateri pe rețelele sociale, acolo unde fanii sportivei așteaptă cu nerăbdare noutăți despre cununia idolului lor. Simona Halep se căsătorește astăzi, 15 septembrie 2021, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care are o relație de trei ani. Toni Iuruc deține mai multe firme în România, este machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Cununia se va oficia, tradițional, la Casa de Căsătorii din Constanța, și va fi urmată de o petrece în clubul Fratelli de la malul mării, întâmplător chiar locul deținut de nașii Simonei Halep și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu viitorul său soț.

Petrecerea va fi una privată și s-a aflat deja că sportiva le-a cerut invitaților să nu aibă telefoane mobile asupra lor la petrecere. Însă cel mai mult i-a surprins pe aceștia tradiția încălcată de Halep pentru ziua nunții sale. Sportiva le-ar fi precizat celor pe care i-a invitat să îi fie alături în ziua nunții (printre care nume sonore ale sportului local, precum Ilie Năstase și Ion Țiriac) să nu îi aducă plicuri cu bani, ci mai degrabă mici cadouri simbolice.

Dincolo de tradiția încălcată de Halep pentru cununie, sportiva pare foarte fericită și a fost surprinsă chiar ieri, alături de părinții săi, Tania și Stere Halep, și de viitorul soț, inspectând stadiul pregătirilor de la clubul unde va avea loc petrecerea. Vestea nunții lui Halep a fost făcută publică de Ilie Năstase, când aceasta se afla în Statele Unite, jucând la US Open. La întoarcerea în țară, Halep a fost nevoită să recunoască data nunții.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Slam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, declara ea reporterilor.

Citește și:
GALA MET 2021 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people