Care a fost primul cuvânt spus de fiica actriței Kate Hudson

Fiica actriței Kate Hudson, Rani Rose, îi calcă pe urme mamei sale, iar dovada o reprezintă primul cuvânt pe care l-a spus micuța.

Care a fost primul cuvânt spus de fiica actriței Kate Hudson

În urmă cu un an, Kate Hudson a devenit mamă pentru a treia oară, iar de atunci împărtășește în mod constant cu fanii ei momentele pe care le petrece cu micuța Rani Rose.

De asta asta, actrița ne-a arătat cum fiica ei deja îi calcă pe urme, de la o vârstă extrem de fragedă! Și spunem asta deoarece ea a declarat în cadrul emisiunii The Rachel Ray Show, care va fi difuzată pe data de 13 decembrie, care a fost primul cuvânt pe care l-a spus fiica ei.

„Este atât de feminină”, a spus Kate, adăugând faptul că îi plac foarte mult rujurile și pantofii. Primul cuvânt pe care l-a spus a fost pantofi!”

Kate este mândră că acesta a fost primul cuvânt rostit de fiica sa deoarece în luna august, ea le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram o fotografie în care ea și fiica ei erau îmbrăcate la fel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🌻

O postare distribuită de Kate Hudson (@katehudson) pe

În luna ianuarie, Kate s-a aflat și în jurul unei controverse din cauza unor declarații făcute în cadrul unui interviu. Mai precis, Kate a spus că își crește copiii astfel încât să fie ceea ce își doresc ei, fără să îi oblige să urmeze anumite standarde sau stereotipuri. „Am crescut și voi continua să-mi cresc copiii, atât pe fiii mei, cât și pe fiica mea, astfel încât să fie exact ceea ce vor ei. Nu toate fetele își doresc să fie prințese, unele vor să fie regi, iar asta este perfect în regulă din partea mea”, a declarat Kate Hudson.

Rani Rose este cel de-al treilea copil pe care îl are Kate Hudson și primul cu iubitul ei actual, Fujikawa. Kate mai are doi băieți din relațiile anterioare, pe Ryder Russell Robinson, în vârstă de 15 ani, iar tatăl este muzicianul Chris Robinson și pe Bingham Hawn Bellamy, în vârstă de 8 ani, al cărui tată este solistul trupei Muse, Matt Bellamy.

Citește și:
Kate Hudson a făcut public un video adorabil cu fiica ei, Rani Rose, făcând primii pași

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people