Cardi B vorbește despre semnificația bijuteriilor purtate la Met Gala 2019

Cardi B a purtat cu mândrie rochia semnată Thom Browne la Met Gala 2019, accesorizând-o corespunzător, cu bijuterii ale căror semnificații au fost mai profunde decât ne-am fi așteptat.

Cardi B vorbește despre semnificația bijuteriilor purtate la Met Gala 2019

Cardi B și-a făcut apariția la Met Gala 2019 într-o rochie roșie, semnată Thom Browne. Artista a vorbit cu Vogue despre întregul său look, corectând reporterul atunci când i-a spus că admiră sfârcurile din cristale de pe rochie. „Nu nu nu, acestea sunt sfârcuri din rubine, de Stefere Jewelry. Fiecare costă câte 250.000 de dolari. Dacă pierd unul va trebui să-mi vând gențile Birkin”, a explicat Cardi, râzând la propriile glume. „Inspirația a fost feminismul. Reflectă corpul femeii, sânii mici, vaginul și, dacă îmi vezi spatele, fundul”, a continuat artista.

Artista a avut câteva ceva de spus și în privința temei propuse pentru gala din acest an, „Camp: Notes on Fashion”. „Și, bineînțeles, Camp, ne-am dat silința să arate foarte elegant, extravagant, dar nu ca un costum de Halloween. Rochia perfectă pentru mine. Camp înseamnă a fi tu însăți, a fi extravagantă, nu-ți pasă dacă ești sau nu judecată de ceilalți, ești tu.”

Cardi B a vorbit și despre modul în care fiica ei, Kulture, „a ajutat-o” să se pregătească pentru eveniment: „Trebuia să fiu trează la ora șase pentru a-mi fixa accesoriul de cap, însă am ajuns acasă la ora trei, m-am gândit că o să dorm două ore, însă ea m-a ținut trează.”

Citește și:
MET-grams 2019: Cum s-a văzut MET GALA 2019 pe Instagram

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people