Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei ședințe foto

Cardi B a recunoscut că a fost hărțuită sexual de către un fotograf în timpul unei ședințe foto.

Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei ședințe foto

Cardi B, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit o experiență extrem de dramatică din trecutul ei, mai precis, ea a fost hărțuită sexual de către un fotograf în timpul unei ședințe foto pentru o revistă. Ea a recunoscut acest lucru în timpul emisiunii Untold Stories of Hip Hop, realizată de Angie Martinez.

„Nu o să uit niciodată modul în care s-a desfășurat această ședință foto pentru o revistă, iar fotograful se apropia din ce în ce mai mult de mine. La un moment dat mi-a spus: Dar, vrei să fii în această revistă? Iar atunci el și-a tras pantalonii în jos,” a declarat Cardi B.

„Eram foarte supărată. Era o nebunie,” a declarat Cardi. Însă, ea a avut curaj și i-a spus redactorului șef experiența dramatică pe care avut-o, dar el nu a crezut-o. „S-a uitat la mine și mi-a spus: „Așa, și?” Cardi nu a menționat numele fotografului, dar nici al publicației.

Cardi B se simte extrem de indignată de faptul că multe fete trec prin experiențe similare ei. „Când văd amploarea pe care o are mișcarea #MeToo, fete pe care le cunosc și stau în același cartier cu mine au parte de experiențe asemănătoare. Se întâmplă, în fiecare zi chiar.”

Angie a întrebat-o pe Cardi dacă această experiență a avut loc recent sau atunci când ea nu era cunoscută. „Ei bine, nu acum. Dacă s-ar fi întâmplat asta, aș fi făcut public acest lucru pe Instagram.”

Nu este pentru prima dată când Cardi B vorbește despre hărțuire sexuală. Ea a mai adus în discuție acest subiect și în anul 2018, în timpul unui interviu acordat revistei Cosmopolitan, la câteva luni după ce izbucnise scandalul cu Harvey Weinstein. „Pot să jur că dacă toate femeile s-ar hotărî să vorbească despre asta, oamenii vor spune: „Așa și? Ești o curvă. Nu contează.”

Citește și:
Camila Mendes a dezvăluit că a fost abuzată sexual în adolescență

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people