Cameron Diaz și Benji Madden, în culmea fericirii de când au devenit părinți

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți la sfârșitul anului trecut, iar surse apropiate lor declară că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Cameron Diaz și Benji Madden, în culmea fericirii de când au devenit părinți

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit pentru prima oară părinți, la sfârșitul anului trecut. Cei doi au făcut public anunțul printr-o postare pe Instagram, în care dezvăluiau numele fiicei lor, Raddix Madden, dar și faptul că nu vor împărtăși alte imagini sau detalii.

Cu toate acestea, surse apropiate cuplului au dezvăluit presei că cei doi „își doreau de foarte mult timp un copil, așa că acum nu fac altceva decât să se bucure de fiica lor. Sunt cei mai fericiți părinți. Își împart îndatoririle, având grijă de copil în mod egal, și nu pleacă niciodată de acasă împreună”.

Așa cum chiar cei doi au declarat, țin foarte mult la intimitate, și încearcă să ducă o viață cât mai normală, departe de ochii presei. Sursa a mai declarat că Benji și Cameron „își petrec mult timp cu familiile lor și cu prietenii apropiați, acasă, încercând însă să nu o scoată pe Raddix afară. Sunt extrem de protectori, mai ales din cauza faptului că este sezonul de răceli și gripe”.

Actrița în vârstă de 47 de ani și-a dorit întotdeauna să devină mamă, dar noua postură în care se află îi oferă mai multă fericire decât și-a imaginat. „Nu a fost vreodată mai fericită. Ultimele săptămâni petrecute alături de fiica sa au fost cu adevărat magice. Cameron vrea să își petreacă fiecare moment cu Raddix”, adaugă sursa apropiată vedetei.

Cuplul este cunoscut pentru modul în care a ales să își petreacă viața departe de lumina reflectoarelor, încă de când au început relația, în 2014. S-au căsătorit în ianuarie 2015 și au vorbit de foarte puține ori despre relația și căsătoria lor. Prietenii lor sunt extrem de loiali, așa că nu e de mirare că au reușit să păstreze lucrurile în secret”, adaugă sursă. De asemenea, unul dintre prietenii lui Benji afirmă că „cei doi își doreau să întemeieze o familie încă de când s-au căsătorit”.

Cu toate că a avea grijă de un nou născut poate fi extrem de obositor și de solicitant, cuplul nu intenționează să apeleze la ajutor, cel puțin pentru moment, dorindu-și să petreacă cât mai mult timp cu fiica lor și să nu piardă niciun moment important din viața ei.

Citește și:
Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în culisele SAG Awards 2020, iar momentul a devenit viral

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people