Câinii lui Lady Gaga, răpiți acum câteva zile, au fost găsiți. Cine va primi recompensa de 500.000 de dolari

În urmă cu câteva zile, bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga a fost împușcat și transportat la spital, iar doi dintre buldogii săi francezi au fost răpiți.

Câinii lui Lady Gaga, răpiți acum câteva zile, au fost găsiți. Cine va primi recompensa de 500.000 de dolari

Bărbatul care plimba câinii cântăreței Lady Gaga a fost împușcat și internat în spital în stare critică, iar doi dintre buldogii săi francezi au fost răpiți în timpul unui jaf care a avut loc miercuri seară în Los Angeles. Bărbatul a fost împușcat de către un suspect care a tras cu pistolul semi-automat.

Cei doi buldogi francezi ai cântăreţei Lady Gaga au fost găsiți și predați poliției. Associated Press a relatat că buldogii francezi au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai vedetei. Femeia care a adus câinii nu ar fi fost implicată în atacul armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Lady Gaga oferise o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, furaţi în urma altercaţiei violente din Los Angeles, au precizat joi forţele de ordine.

Lady Gaga a confirmat acest lucru printr-o postare făcută în urmă cu câteva ore pe contul ei de Instagram. „Câinii mei iubiți Koji și Gustav au fost răpiți din Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea suferă și mă rog ca întreaga familie să fie din nou întreagă cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru întoarcerea lor în siguranță… Sau, dacă i-ați cumpărat sau i-ați găsit fără să știți situația, recompensa rămâne la fel. Te iubesc Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru vecie un erou”.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru publicația People că jaful a avut loc miercuri seară pe bulevardul Sierra Bonita din Hollywood, în timpul căruia au fost furați doi buldogi francezi. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-ar fi găsit pe tânărul în vârstă de 30 de ani „conștient, dar abia respirând” pe trotuar. Deși nu a fost confirmată identitatea bărbatului, presa scrie că numele acestuia ar fi Ryan Fischer.

Un al treilea buldog, pe nume Miss Asia, a fugit și a fost recuperat ulterior de către polițiști, relatează BBC.

Până în prezent nu există informații care să ateste că atacatorii știau că acei câini îi aparțineau lui Lady Gaga. În prezent, artista se află în Roma, unde lucrează la un nou film al lui Ridley Scott.

În anul 2016, Lady Gaga a anunțat că a adoptat un nou cățeluș pe care îl va numi Gustav.

Citește și:
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost internat în stare gravă în spital

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people