Cadourile extravagante pe care Kim Kardashian le-a făcut fiicelor de Crăciun

Așa cum probabil ți-ai imaginat deja, cadourile primite de copiii din familia Kardashian-Jenner sunt extravagante și mai puțin accesibile pentru alte persoane.

Cadourile extravagante pe care Kim Kardashian le-a făcut fiicelor de Crăciun

Copiii din familia Kardashian-Jenner se pare că au fost foarte cuminți, dacă ne gândim la cadourile pe care le-au primit de sărbători.

Se pare că fiica lui Khloe Kardashian, True Thompson, a primit un Bentley roz strălucitor, fiica lui Rob Kardashian, Dream, a primit o bucătărie în miniatură, iar Penelope, fiica lui Kourtney, a primit un unicorn în mărime naturală.

Acestea nu au fost însă toate cadourile, Kim Kardashian postând ce au primit fiicele și nepoatele ei de Crăciun. Vedeta a postat pe Instagram Stories o imagine în care arată mai multe genți Louis Vuitton, acestea fiind primite de North West, Chicago West, fiicele lui Kim, dar și de nepoatele sale, Penelope, Dream, True, Stormi Webster.

Având în vedere că Dream, True și Stormi nici nu au împlinit 3 ani, se pare că vedeta s-a gândit foarte devreme la colecția de genți a acestora.

Kim a dezvăluit că a ales gențile, modelul Mini HL Speedy Bag, fiecare în valoare de 620 de dolari, în timpul unei călătorii în Japonia. Ea a explicat și de ce sunt două genți în plus, spunându-i unui fan pe Twitter că una este pentru ea și una pentru viitor.

Kim Kardashian nu este singura care face astfel de cadouri extravagante copiilor. Kylie Jenner a oferit anul trecut un adevărat tur al garderobei sale și a micuței Stormi, spunând atunci că îi va da fiicei sale geanta Hermés Birkin, în valoare de 27.000 de dolari, dacă o va dori. „Va fi probabil prima ei geantă”, a mai spus Kylie.

Citește și:
Kim Kardashian și Kanye West așteaptă cel de-al patrulea copil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people