Brooklyn Beckham a trecut deja peste despărțirea de Chloe Grace Moretz

Brooklyn Beckham a confirmat suspiciunile pe care le aveam deja în legătură cu despărțirea lui de Chloe Grace Moretz. El a fost surprins de către paparazzi în timp ce se săruta în public cu modelul playboy Lexi Wood.

Brooklyn Beckham a trecut deja peste despărțirea de Chloe Grace Moretz

Brooklyn Beckham a lăsat să se înțeleagă că a fost dezamăgit profund de către fanii săi care i-au criticat alegerea de a săruta pe altcineva la un timp atât de scurt de la despărțirea de Chloe. El a dat like unei postări făcute de un fan al său, care conține o imagine cu el din copilărie, în timp ce plânge, și textul „Fanii lui Chloe îl atacă pe Brooklyn Beckham'.

Nici Chloe nu s-a lăsat mai prejos și, tot printr-o postare pe Instagram, ne-a dat de înțeles că și ea este de fapt pregătită să treacă peste despărțirea de fiul lui David si Victoria Beckham.

Actrița a postat un screenshot în care arăta ce melodie ascultă, și anume, „Be Careful', melodie a deja faimoasei cântărețe rap, Cardi B. În cântec, Cardi B avertizează femeile să aibă grijă să nu fie înșelate. Auch!

Actrița în vârstă de 21 de ani a adăugat în descrierea pozei „Regina'.

Brooklyn Beckham și Chloe Grace Moretz s-au cunoscut în 2014 la Paris Fashion Week. După o perioadă lungă de speculații, povestea lor a ajuns la final atunci când Brooklyn a inceput o relație cu modelul Sonia Ben în 2015.

Ulterior, cei doi s-au împăcat și au apărut împreună la mai multe evenimente. Cuplul a fost văzut împreună ultima dată la începutul lunii martie. Nu se știe când sau de ce s-au despărțit de fapt.

Se pare că Brooklyn, în vârstă de doar 19 ani, a trecut la următorul pas în relația cu Lexi si nu pare că se va întoarce la Chloe Grace Moretz prea curând.

Citește și:
Relația dintre Brad Pitt și frumoasa arhitectă de la MIT este mai veche decât te așteptai

Text: Roxana Sayyad
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people