Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Brad Pitt și Angelina Jolie au decis să continue împărțirea interimară a custodiei celor șase copii, după ce judecătorul i-a acordat lui Brad permisiunea de a-i vizita oricând.

Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

O sursă apropiată actorului le-a spus celor de la People: „Nu s-a schimbat nimic de când judecătorul a decis împărțirea interimară a custodiei copiilor în urmă cu câteva luni, când Angelina a fost obligată să-l lase pe Brad să-și vadă copiii”.

Cei doi au vrut ca divorțul să fie încheiat în mod confidențial în 2017, dar, deocamdată, se confruntă cu problema custodiei celor șase copii, Maddox (17 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani), și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani.

Copiii și-au petrecut aproape întreaga vară alături de Angelina, care filmează partea a doua a peliculei `Maleficent`, în timp ce Brad a fost pe platourile de filmare din Los Angeles pentru `Once Upon a Time in Hollywood` regizat de Quentin Tarantino. În ultimele săptămâni, Angelina a fost în L.A împreună cu cei șase copii.

În luna iunie a acestui an, judecătorul care se ocupă de divorțul celor doi actori a stabilit un program de vizite care îi permite lui Brad să petreacă mai mult timp alături de copii. Dacă Angelina s-ar fi opus acestei decizii, ar fi riscat pierderea custodiei.

„Modul lor de a-și crește copiii a fost întotdeauna foarte diferit”, a declarat o sursă pentru People. „De când s-au separat, a fost destul de clar că nu vor rezolva prea repede lucrurile în privința copiilor”.

La începutul acestei luni, Angelina a depus o cerere la Curtea Supremă din L.A prin care îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară copiilor. Câteva zile mai târziu, avocații lui Brad au răspuns că Angelina vrea doar să manipuleze presa și că afirmațiile ei sunt nefondate, din moment ce a primit suma de opt milioane de dolari pentru întreținerea noii case în care locuiește în prezent, alături de copii.

Citește și:
Angelina Jolie, obligată să îl lase pe Brad Pitt să își viziteze mai des copiii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people