Brad Pitt ar fi plătit „milioane” de dolari pentru copii

Brad Pitt a fost acuzat de Angelina Jolie că nu a plătit o pensie alimentară suficientă pentru copii, însă mai multe surse declară că acest lucru nu este deloc adevărat.

Brad Pitt ar fi plătit „milioane” de dolari pentru copii

Brad Pitt și Angelina Jolie au decis să se despartă în 2016, după doi ani de căsătorie, însă nici până acum procesul de divorț nu a fost finalizat. Cei doi au trecut prin mai multe conflicte, mai ales în privința custodiei celor șase copii.

Acest război în instanță se pare că va continua, deoarece Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei Jolie a depus ieri, 7 august, acte prin care îl acuză pe Brad Pitt că nu a plătit o pensie alimentară potrivită de la separarea acestora în septembrie 2016. În plus, aceasta cere ca actorul să plătească retroactiv această pensie alimentară.

Mai multe surse au declarat pentru People că acest lucru este complet fals, Brad Pitt plătind până acum „mult mai mult decât ar fi fost stipulat în orice înțelegere neoficială și mult mai mult decât ar fi stabilit vreun judecător dacă ar fi fost un astfel de ordin.”

O altă sursă a declarat pentru aceeași publicație că această cerere are ca scop grăbirea procesului de divorț pentru ca cei doi să își poată continua viața.

Citește și:
Cum arată acum gemenii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people