Blake Lively explică de ce nu apelează la ajutorul unui stilist

Blake Lively a explicat de ce nu apelează niciodată la ajutorul unui stilist când își alege ținutele.

Blake Lively explică de ce nu apelează la ajutorul unui stilist

Blake Lively este una dintre cele mai stylish actrițe de la Hollywood, dar cu siguranță știai asta deja având în vedere cât de apreciate și comentate sunt ținutele purtate de aceasta la fiecare eveniment important.

Blake Lively merită acest titlu, mai ales că ea își alege singură ținutele, fără a apela la ajutorul unui stilist. Actrița a dezvăluit de ce preferă să își planifice singură fiecare look:

„Este mult de muncă, dar nu este atât de greu, având în vedere că toți trebuie să ne îmbrăcăm dimineața”, a declarat Blake pentru WWD. „Așa că din momentul în care ai hainele, alegi pur și simplu ce porți la fel cum procedează orice altă persoană. Este însă mai ușor pentru că ai acces la haine și nu mai este la fel de dificil. Partea grea este să te uiți la fiecare show de modă și să alegi fiecare look care îți place și să îl comanzi. Am un asistent care aduce ținutele. Dar asta se datorează și relației pe care o am cu designerii.”

Totodată, Blake a recunoscut că este vorba și despre dorința ei de a avea control: „Am probleme cu dorința de a avea mereu control și am un ego uriaș, probabil ăsta este răspunsul cel mai sincer.”

Details 👀♥️ Shout out to @enamelle for the croc suede'💅🏼s 😍😍😍

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Blake a adăugat că îi place tot procesul de creație. „Pur și simplu îmi place. Iubesc design-ul și moda și este un mod de a fi creativ.” În plus, ei îi place să se ocupe de hairstyling-ul și machiajul prietenelor ei din același motiv.

În cadrul aceluiași interviu, actrița a dezvăluit că s-a gândit deja la ținuta ei pentru MET Gala. „Le-am trimis celor de la Lorraine Schwartz și Christian Louboutin rochia mea și le-am zis ‘Okay, să facem ceva special.’ Vor crea ceva special pentru asta. Este destul de drăguț, pentru că am în jurul meu mai mulți artiști cu care am o relație directă. E un fel de efort de echipă. Mă bazez pe oamenii care fac asta ca job decât să las totul în mâinile altcuiva.”

Blake Lively știe însă foarte bine cum să combine fiecare piesă vestimentară pe care o deține, așadar cu siguranță nu are nevoie de ajutorul unui stilist. Abia așteptăm să vedem și look-ul ei de la cel mai așteptat eveniment de modă al sezonului.

Citește și:
Blake Lively este mândră de corpul pe care a reușit să îl obțină după nașterea celui de-al doilea copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people