Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. Mesajul transmis de cântăreață

Bibi și logodnicul ei, Antonio Pican, s-au despărțit după doi ani de relație. Ce declarații a făcut cântăreața?

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. Mesajul transmis de cântăreață

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. În ciuda faptului că păreau să formeze un cuplu solid, au decis să meargă pe drumuri separate.

Anunțul potrivit căruia Bibi și Antonio Pican s-au despărțit a fost făcut de către cântăreață. Bibi a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant prin intermediul căruia le povestește fanilor faptul că ea și fostul ei partener au decis să pună punct relației lor. 

„A fost frumos cât a fost…
Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați decizia!”

Cântăreața a precizat că nu va dezvălui motivele pentru care ea și Antonio Pican s-au despărțit. Bibi a recunoscut că pe parcursul relației au întâmpinat și momente grele.

„Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta. Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi „spăl rufele în public”. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți. Vă iubesc și vă mulțumesc!”, a transmis Bibi pe Instagram. 

Bianca Mihaela Lixandru, pe numele ei real, sau Bibi, așa cum este cunoscută în mediul online, a anunțat în luna februarie a anului 2021 că s-a logodit. Cântăreața și vloggerița a fost cerută în căsătorie de Antonio Pican cu câteva zile înainte să împlinească un an de relație. Cererea în căsătorie a avut loc în aeroport, înainte de o călătorie în Dubai. De asemenea, cei doi și-au cumpărat și un apartament împreună.

De-a lungul timpului, Bibi a apărut în mai multe seriale de televiziune și a dublat voci în producții Disney. Recent, a colaborat cu Nick, fostul component al trupei N&D, pentru relansarea piesei „Vino la mine”, pe care a cântat-o alături de Delia. În ceea ce îl privește pe Antonio, și el este vlogger, artist și compozitor și a colaborat și cu artiști faimoși, cum ar fi Liviu Teodorescu. 

Citește și:
Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după incidentul de la Premiile Oscar

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people