Beyonce și Jay-Z au fost urmăriți pe scenă de un fan înfocat

Sâmbătă seară, în timpul unui concert la Atlanta Mercedes-Benz Stadium, un fan, poate prea înfocat, a urcat pe scenă, chiar la sfârșitul concertului, hărțuindu-i pe Beyonce și Jay-Z.

Beyonce și Jay-Z au fost urmăriți pe scenă de un fan înfocat

Imediat, au apărut pe rețelele sociale mai multe video-uri cu acest fan, îmbrăcat într-un tricou alb și pantaloni scurți sport negri, în timp ce alerga pe scările de pe scenă după Beyonce și soțul ei.

https://www.instagram.com/p/Bm7e1wIgA-d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Chiar după ce a trecut și de dansatori, ei și-au dat seama de acest lucru și au început să-l urmărească. Din ceea ce a apărut pe rețelele sociale, se poate vedea cum el se luptă cu dansatorii și cu gărzile de corp, înainte să fie cu adevărat reținut și scos de pe scenă.

După acest incident, reprezentantul lui Beyonce, Yvette Noel-Schure, a postat pe contul de Instagram o poză cu Beyonce și Jay-Z, alături de un mesaj prin care să-i liniștească pe fani. Beyonce și Jay-Z pe scenă în Atlanta,' a spus la descrierea pozei. „Mulțumim tuturor fanilor pentru grijă. Ei sunt în regulă și sunt pregătiți pentru show-ul de mâine.'

Cu o săptămână înainte, cei doi au avut un concert în Detroit, dedicat artistei Aretha Franklin după ce aceasta a murit în urma unui cancer la pancreas. „Acest show este dedicat Arethei Franklin. Te iubim și îți mulțumim.'

De asemenea, pe 28 iulie, Barack și Michele Obama au fost văzuți în timpul unui concert al celor lui, la FedEx Field în Landover, Maryland. Cei doi nu s-au putut abține și chiar s-au simțit foarte bine la concert, dansând și cântând.

Citește și:
Beyonce face dezvăluiri despre nașterea gemenilor și corpul ei după dificila sarcină

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people