Avicii s-ar fi sinucis: “Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea.”

La aproape o săptămână de la decesul dj-ului suedez Tim Bergling, familia acestuia a dat publicității o a doua declarație prin care se sugerează faptul că Avicii s-ar fi sinucis.

Avicii s-ar fi sinucis: “Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea.”

În urmă cu o saptămână lumea întreagă a fost șocată la auzul veștii că DJ-ul suedez Avicii a încetat din viață la numai 28 de ani. Familia DJ-ului suedez Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a dat publicității o nouă declarație oficială pe care fanii și presa din întreaga lume au citit-o cu tristețe, în special din cauza faptului că ar sugera că Avicii s-ar fi sinucis.

„Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea foarte mult, într-un ritm care i-a provocat stres extrem”, declară familia dj-ului.

„Când a încheiat turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea”, spune familia muzicianului sugerând astfel că Avicii s-ar fi sinucis.

„Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; el era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor”.

Declarația se încheie emoționant: „Tim, vei fi, pentru totdeauna, iubit și profund regretat. Persoana care ai fost și muzica ta vor ține vie amintirea ta. Te iubim, Familia ta”.

Cunoscutul DJ Avicii a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani. Vestea a fost confirmată de agentul său, care a anunțat că dj-ul suedez a fost găsit mort în Muscat, Oman. DJ-ul suedez Avicii avea mai multe probleme de sănătate, el fiind internat în 2012 pentru pancreatită. Acesta a decis să renunțe la concerte în 2016, pentru a avea grijă de sănătatea sa. În ultimii ani, el a recunoscut că a avut mai multe probleme de sănătate din cauza dependenței de alcool.

Potrivit unei surse din cadrul Poliției din Oman, citată de AFP, după efectuarea autopsiilor, nu există nicio suspiciune care să indice vreo infracțiune. „Au fost făcute două autopsii după moartea lui Avicii, una vineri, iar a doua sâmbătă. Putem confirma că nu există nicio suspiciune a vreunei infracțiuni', a declarat sursa care a preferat să rămână în anonimat. Deși declarațiile familiei sugerează că Avicii s-ar fi sinucis, până în acest moment nu există niciun raport oficial care să confirme această cauză a morții.

Citește și:
Fosta iubită a lui DJ-ului suedez i-a adus un tribut emoționant

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people