Auditii nevazute pana acum ale actorilor de la Hollywood

Unele auditii au decurs perfect, insa in cazul altora, nu este de mirare ca actorii nu au primit rolul dorit.

Auditii nevazute pana acum ale actorilor de la Hollywood

Sunt amuzante, foarte bune sau, din contra, arata de ce nu s-ar fi potrivit niciodata respectivii actori in aceste roluri. Fie ca este vorba de productii importante, care au avut un succes impresionant, fie de simple comedii, aceste auditii te pot amuza!

Gwyneth Paltrow – Jurassic Park

Ti-ai fi imaginat vreodata ca actrita Gwyneth Paltrow ar fi putut juca intr-un film cu dinozauri? Pe noi ne-a surprins, insa se pare ca nici ea nu era foarte convinsa ca ar avea de ce sa joace in aceasta productie. Aceasta nu a primit rolul, Laura Dern interpretand pana la urma personajul Dr Ellie Sattler.

Brad Pitt – Backdraft

Brad Pitt pare ca nu si-a dorit deloc sa fie la acea auditie, iar lipsa lui de concentrare nu l-a ajutat prea mult, in mod evident. Cu toate acestea, desi nu a primit rolul din „Backdraft”, a aparut in „Thelma and Louise”.

Chris Klein – Mamma Mia!

Daca te-ai uitat la „American Pie”, sigur il recunosti pe acest actor. Ceea ce nu stiai pana acum probabil, este ca el ar fi putut juca in „Mamma Mia”. Desigur, probabil notele inalte si vocea lui Chris Klein nu au fost suficient de convigatoare pentru a-i aduce acest rol pana la urma, insa ne-a amuzat cu siguranta.

Gerard Butler – Dracula 2000

Gerard Butler a avut mici probleme in a se obisnui cu peruca, insa pana la urma a obtinut rolul. Cu toate acestea, nu stim ce sa spunem despre rolul sau, insa auditia a fost cu adevarat amuzanta.

Jennifer Garner – Daredevil

Auditia lui Jennifer Garner a fost putin ciudata, nu? Cu toate acestea, ea a primit rolul si tot atunci l-a cunoscut si pe Ben Affleck, devenind un cuplu. Asadar, acest rol chiar i-a schimbat viata lui Jennifer.

Citeste si:
Care sunt cele mai HOT cupluri ale momentului de la Hollywood

50 Cent – American Gangster

50 Cent nu a primit rolul, iar acest lucru ne surprinde. Pare ca s-ar fi potrivit perfect, nu?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people