Au început filmările pentru Asia Express – Drumul Comorilor. Primele imagini din Filipine

Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan.

Cele 9 perechi de vedete trebuie să se descurce şi să îşi găsească singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur Euro pe zi.

Primul lucru de care concurenţii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicatã şi umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul şi orice alt minut petrecut în soare sunt o grea încercare pentru fiecare dintre ei.

Chiar dacã au plecat de acasã cu planul fãcut, cu o idee clarã despre ce îi aşteaptã, realitatea din Asia Express i-a luat pe toţi prin surprindere, iar reacţiile au fost dintre cele mai diverse. Simt cã m-a lovit trenul!', Am impresia cã încã visez' sau Dupã ce am vãzut cum e aici, aş fi dat bani ca sã particip' sunt câteva dintre declaraţiile concurenţilor.

O ţarã cu peisaje uimitoare, dar cu condiţii de trai foarte grele, Filipine le oferã concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã pe care nu o vor uita niciodatã.

Citește și:
Alexandru Abagiu, declarații EXCLUSIVE despre participarea la Asia Express: „Sunt conștient care sunt atuurile mele, dar și slăbiciunile'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people