Ashton Kutcher recunoaște că volumul de memorii al fostei sale soții, Demi Moore, l-a înfuriat

Ashton Kutcher a vorbit pentru prima dată despre felul în care volumul autobiografic al lui Demi Moore i-a afectat viața.

Ashton Kutcher recunoaște că volumul de memorii al fostei sale soții, Demi Moore, l-a înfuriat

Ashton Kutcher a recunoscut că a fost foarte furios la apariția volumului de memorii al fostei sale soții, Demi Moore. Cartea, intitulată Inside Out (tradusă în limba română cu titlul Din suflet, la editura RAO) a apărut în 2019, i-ar fi afectat viața de familie actorului, a afirmat acesta într-un interviu pentru Esquire.

„Ajunsesem în cele din urmă într-o situație în care presa renunțase să ne mai urmărească pe mine și pe Mila (Kunis, actuala soție a acestuia), și viața mea și familia mea. Iar a doua zi erau paparazzi la școala copiilor mei”.

Ashton Kutcher are doi copii, Wyatt, de 8 ani, și Dimitri, de 6 ani, cu actrița Mila Kunis. Însă actorul a mărturisit că nu are resentimente față de Demi Moore, cu care a fost căsătorit între 2005 și 2013.

Moore a vorbit în volum despre cele două situații în care ea și Kutcher au făcut sex în trei, dar a și spus că relația cu actorul i-ar fi influențat recidiva către droguri. Acum, Ashton Kutcher a afirmat că nu vrea să „lanseze” vreo dramă.

La momentul căsătoriei dintre cei doi, Demi Moore avea deja trei copii din mariajul cu Bruce Willis (Rumer, Scout și Tallulah).

„Eu aveam 26 de ani, purtând responsabilitatea pentru un copil de 8 ani, unul de 10 și altul de 12”, a declarat Ashton Kutcher despre situația în care s-a aflat.

Actorul a vorbit și despre experiențele neplăcute ale căsniciei, cum a fost momentul în care Demi Moore a pierdut o sarcină avansată.

„Iubesc copiii… Ideea de a avea încă un copil ar fi fost incredibilă. Dar cred că a existat un motiv pentru care a trebuit să trec prin acea experiență”, a mai spus Ashton Kutcher.

Citește și:
Clara Chia Marti, internată într-un spital din Barcelona. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Gerard Pique

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people