Armie Hammer, acuzat de fosta iubită, Paige Lorenze, de practici BDSM

„Vreau să mușc o bucată din pielea ta și să o mănânc”, i-ar fi spus Armie Hammer fostei sale iubite, Paige Lorenze.

Armie Hammer, acuzat de fosta iubită, Paige Lorenze, de practici BDSM

Recent, mai multe mesaje pe care Armie Hammer i le-ar fi trimis unei femei și în care acesta afirma că este canibal, că are fantezii cu privire la viol sau BDSM au fost făcute publice. La scurt timp după acest incident, mai multe foste partenere ale actorului au început să facă declarații șocante despre comportamentul sexual al acestuia.

Printre ele se numără și modelul Paige Lorenze, în vârstă de 22 de ani. Tânăra a povestit că Hammer avea mai multe manechine de plastic în subsolul casei, pe care le lega, pentru a exersa diverse practici BDSM.

În plus, aceasta a dezvăluit și o fotografie cu o cicatrice aflată în apropierea zonei intime, pe care Armie i-ar fi lăsat-o în timpul unui joc sexual, când și-a gravat inițiala numelui pe pielea acesteia.

„Mi-a spus că are manechine în subsolul casei în care locuia cu Elizabeth pentru a practica legarea femeilor”, a afirmat Lorenze, potrivit The Sun.

Tânăra a mai declarat și că Hammer i-ar fi spus de mai multe ori că vrea să își sugrume cățelul.

Se enerva pe cățelul lui și spunea: ‘O să omor cățelul ăsta, l-aș fi sugrumat dacă nu erai tu aici'”. Cu toate acestea, a adăugat și faptul că nu crede că Hammer i-ar fi făcut vreodată rău cu adevărat câinelui său.

Lorenze descrie cele patru luni de relație ca fiind asemănătoare filmului 50 Shades of Grey, dar fără iubire. Cred că îi plăcea că sunt mai tânără. Mereu îmi cerea să port lenjerie și mă lega. Îmi spunea lucruri de genul: ‘Vreau să mușc o bucată din pielea ta și să o mănânc’. Uneori mă mușca atât de tare încât îmi provoca sângerări”.

Însă lista declaraților șocante nu se oprește aici. Lorenzo a mai dezvăluit și că Armie Hammer i-ar fi cerut să își scoată câteva coaste pentru a le găti la grătar.

Vreau să primească ajutor mai mult decât să îl văd după gratii. Pentru că am văzut și o parte iubitoare, afectuoasă a lui, care m-a făcut să cred că există speranță, că se poate vindeca și trece peste această fază”.

Modelul a mai susținut și că Hammer obișnuia să bea și să consume droguri atunci când erau împreună, și că a convins-o și pe ea să recurgă la substanțe interzise. Consuma de toate, mai puțin heroină. A incercat DMT, molly, cocaină, ciuperci, acid.”

Citește și:
Prima reacție a lui Armie Hammer în scandalul mesajelor în care ar fi spus că este canibal și are fantezii sexuale legate de viol

FOTO: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people