Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit

Se pare că Ariana Grand și Pete Davidson s-au despărțit după o scurtă logodnă de cinci luni.

Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit

După cinci luni de relație și o logodnă care a luat întreaga lume prin suprindere, se pare că Ariana Grande și Pete Davidson au decis să se despartă.

Cei doi s-au despărțit weekend-ul acesta, fiind convinși că relația lor nu ar avea șanse să reziste pe o perioadă îndelungată. Despărțirea a fost amicală, însă până acum nici Ariana Grande și nici Pete Davidson nu au comentat aceste informații.

Ariana, în vârstă de 25 de ani, și Pete, în vârstă de 24 de ani, au surprins pe toată lumea când au anunțat că s-au logodit după doar câteva luni de relație. Artista a primit un inel cu diamant în valoae de 90,000 de dolari, iar cei doi s-au mutat împreună în apartamentul ei din New York.

În aceste luni cei doi au părut foarte îndrăgostiți. Pete și-a făcut imediat mai multe tatuaje în onoarea Arianei, printre care faimoasele urechi de iepure, iar aceasta, alături de el, și-a tatuat 8418' în onoare tatălui lui Pete, Scott Davidson. Acesta a fost unul dintre pompierii care a murit în atacul de la 11 septembrie 2001, la World Trade Center.

Tatuajul cu urechile de iepure a fost transformat într-o inimă, iar acest lucru a stârnit imediat îngrijorarea fanilor.

În această perioadă, fostul iubit al Arianei Grande, Mac Miller, a fost găsit fără suflare. Artista a transmis un mesaj pe platformele de socializare și a decis să renunțe la câteva evenimente publice unde ar fi trebuit să cânte. Ea a lipsit și de la strângerea de fonduri „F**k Cancers inaugural Barbara Berlanti Heroes”, unde soția managerului ei a fost premiată pentru munca depusă.

Cineva foarte apropiat mie ar fi trebuit să vină să cânte pentru voi astăzi, însă din cauza lucrurile prin care trece, ea nu a putut fi prezentă azi. Și, deși am fost frustrat, fiind managerul, soția mea, fiind mereu așa cum este ea, s-a uitat la mine și mi-a spus, ‘Ea are nevoie de acest timp'”, a scris acesta.

Totdată, echipa ei a publicat o declarație pe 17 septembrie în care se vorbea despre starea artistei: „Având în vedere evenimentele din ultimii ani, Ariana va avea nevoie de timp să se vindece și să își revină. Va sta aproape de casă și se va folosi de acest timp pentru a sta alături de cei dragi și pentru a lucra la muzica nouă, fără a avea un termen limită.”

Citește și:
Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la 26 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people