Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, este un bebeluș „puternic” și „foarte deștept”

Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, are doar câteva luni, însă se pare că foarte curând el va spune primele cuvinte.

Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, este un bebeluș „puternic” și „foarte deștept”

Primele cuvinte spuse de un copil sunt întotdeauna emoționante, iar Ducele și Ducesa de Sussex se vor bucura în curând să-l audă pe Archie spunând „mama” sau „tata”.

O sursă a declarat pentru US Weekly că Archie, în vârstă de șase luni, aproape rostește câteva cuvinte, el dezvoltându-se destul de repede. „El este un bebeluș puternic și îți poți da seama că este foarte deștept. El poate sta fără să se sprijine și se poate rostogoli, fiind destul de aproape de a merge de-a bușilea. Nu poate vorbi încă, dar încearcă!”, a declarat sursa, explicând că primul cuvânt al micuțului ar putea fi Dada (tata).

„Atunci când Harry intră în cameră, Archie se entuziasmează și întinde mâinile – este modul lui de a spune ‘Ridică-mă'”, a declarat sursa. „Îți poți da seama că Archie va fi foarte popular. Se simte cel mai bine atunci când este înconjurat de oameni”, a adăugat aceeași persoană, spunând că Archie este un „bebeluș atât de fericit”, „plângând destul de rar”.

În această perioadă Archie este interesat de tot ce se întâmplă în jurul lui. „El este interesat de lucrurile din jur și interacționează deja cu oamenii. Iubește să fie distrat de cei din jur. Nu este un bebeluș care să aibă nevoie de multă atenție – dar este fericit să meargă la prietenii lui Harry și ai lui Meghan fără probleme”, a declarat sursa pentru US Weekly.

Având în vedere modul în care se comportă Archie, putem spune că Meghan și Harry sunt norocoși să aibă parte de o familie liniștită. Cei doi se pot relaxa alături de copilul lor, aceștia fiind ținta tabloidelor în ultimul timp. „Existau momente în care (Meghan și Harry) se certau pe cele mai mici lucruri pentru că erau atât de obosiți”, a explicat sursa. „Dar acum… există mai puțină presiune în căsnicia lor. Ei se pot bucura în sfârșit de ‘timp pentru relația lor de cuplu’ în timpul serii”.

Citește și:
Meghan Markle are o poreclă adorabilă pentru fiul ei, Archie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people