Apropiații Prințesei Beatrice sunt îngrijorați după ce ea a anulat petrecerea de logodnă

După ce Prințesa Beatrice a anunțat faptul că petrecerea de logodnă a fost anulată din cauza scandalului în jurul căruia se află tatăl său, Prințul Andrew, prietenii ei sunt tot mai îngrijorați.

Apropiații Prințesei Beatrice sunt îngrijorați după ce ea a anulat petrecerea de logodnă

Cu toate că Prințesa Beatrice urma să aibă parte de un eveniment fericit în viața ei, și anume petrecerea de logodnă, ea și Edoardo Mapelli Mozzi, logodnicul său, au decis să o anuleze. Motivul îl reprezintă faptul că se temeau că există posibilitatea ca paparazzi să îl urmărească pe tatăl ei, Prințul Andrew.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit toamna aceasta, iar o sursă a declarat pentru ET faptul că cei doi se vor căsători la anul.

O sursă a declarat faptul că prietenii ei se gândesc la ea și că nu merită ceea ce i s-a întâmplat. „Familia este supărată din cauza acestei situații. Prințul Andrew a dezamăgit întreaga familie. Toată lumea se gândește acum la Prințesa Beatrice. Ea merită să aibă nunta pe care și-o dorește.”

Tatăl ei, Prințul Andrew, se află acum în centrul unui scandal, el fiind acuzat că a făcut sex cu minore. În cadrul unui interviu pentru BBC Newsnight, el a negat că a făcut sex cu o minoră în vârstă de 17 ani, prezentată de către prietenul său, Jeffrey Epstein. În luna august, Jeffrey a fost găsit mort în celula sa.

Prințul Andrew a fost obligat să se retragă din viața publică în urma acestei situații. „Este clar pentru mine că în ultimele zile circumstanțele referitoare la asocierea mea anterioară cu Jeffrey Epstein au devenit o adevărată problemă pentru munca familiei mele și munca din numeroase organizații caritabile pe care mă bucur să le sprijin. Astfel, am întrebat-o pe Majestatea Sa dacă mă pot retrage din viața publică în viitorul apropiat, iar ea mi-a dat permisiunea. Voi continua să regret asocierea greșită cu Jeffrey Epstein”, a declarat Prințul Andrew.

În urmă cu câteva zile, au apărut mai multe știri conform cărora Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă care trebuia să aibă loc la Chiltern Firehouse din Londra, pe data de 18 decembrie. Un reprezentant al Palatului Buckingham a spus că „este o problemă personală și nu voi comenta despre asta.”

Katie Nicholl, un expert, a declarat faptul că decizia Prințului Andrew de a se retrage din viața publică a fost una dificilă pentru mama sa, Regina Elisabeta a II-a. „Cred că a fost foarte dificil pentru regină, mama lui – Andrew este clar fiul ei preferat – dar ea a recunoscut că faptele sale au adus prejudicii monarhiei. El nu a avut altă opțiune, regina nu a avut o altă opțiune, decât ca Andrew să renunțe la atribuțiile sale.”

Citește și:
Prințul britanic acuzat de sex cu minore, forțat să se retragă din viața publică

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people