Apartamentul lui Jennifer Lawrence a fost scos la vânzare, iar suma este cu adevărat impresionantă

Actrița Jennifer Lawrence are un apartament spectaculos în New York, iar acum acesta este scos la vânzare.

Nu ar trebui să ne surprindă faptul că vedetele de la Hollywood au case și apartamente care mai de care mai spectaculoase. Același lucru se aplică și în cazul actriței Jennifer Lawrence, care a cumpărat în anul 2016 un apartament impresionant în New York.

La momentul respectiv, actrița a plătit suma de 15,6 milioane de dolari, însă acum prețul acestuia este de 12 milioane de dolari. Potrivit Compass, agenția mobiliară care a stabilit acest preț, se pare că acest apartament este perfect pentru persoanele care își doresc să aibă parte de intimitate, fiind la ultimul etaj al unui complex rezidențial de apartamente.

Odată ce intri în apartament, ai parte de o priveliște minunată asupra orașului. Apartamentul are două dormitoare luminoase, un dressing spațios și două băi. Însă, piesa de rezistență pare să fie terasa, care are și o bucătărie în aer liber, un loc unde poți face un grătar, dar și o masă de ping-pong, fiind un spațiu ideal în care te poți relaxa după o zi lungă.

Jennifer Lawrence și-a împărțit timpul între New York și Los Angeles, alături de soțul său, Cooke Maroney, directorul galeriei de artă Gladestone. Ei au fost surprinși pentru prima dată împreună în iunie 2018. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island. Nunta lor a fost una spectaculoasă, participând aproximativ 150 de persoane, inclusiv celebrități, cum ar fi Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Amy Schumer, Ashley Olsen, Sienna Miller și Cameron Diaz. Ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport, care a fost proiectat în anul 1894 de către arhitectul american Richard Morris Hunt.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie care este singurul regret din cariera ei

Foto: Compass Real Estate, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people