Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express – Drumul Împăraților

Cele șase echipe rămase la Asia Express - Drumul Împăraților întâmpină noi provocări. Care sunt surprizele de care vor avea parte?

Începutul etapei cu numărul șapte din Asia Express – Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 începând cu duminică, de la 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show, dar și pentru telespectatori.

Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li se va adăuga un invitat surpriză care îi va însoți pe tot parcursul traseului: „O fi vreun model? Cineva important? Nu știam ce ne așteaptă, dar știam ce îl așteaptă pe Natanticu. Va fi foarte interesant.”

Prezența unui invitat surpriză în Asia Express nu se va rezuma doar la asta căci, dacă Eliza și Cosmin vor ști să își joace cărțile cum trebuie, personajul s-ar putea dovedi un real ajutor pentru cei doi. Ce rol va avea acesta și care va fi reacția vedetelor atunci când vor afla despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00: „M-au trecut toate căldurile!”, va spune Eliza șocată.

Pe Drumul Împăraților urmează încă o etapă tensionată, în care traseul cursei nu va fi nici pe departe unul obișnuit. Vedetele vor avea de urmat cu strictețe indicațiile Irinei Fodor primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Răsturnările de situație își vor face apariția în ritmul amețitor al unei întreceri strânse către prima imunitate, miză extrem de importantă în această ultimă etapă din Georgia.

Vedetele vor fi provocate în cadrul uneia dintre misiunile săptămânii să deguste sortimente din vinul local, ca mai apoi să le recunoască și să le pună într-o anumită ordine. Și de această dată, jocul de amuletă difuzat duminică seară pe Antena 1 va pune în joc 1.000 de euro și posibilitatea obținerii unui avantaj prețios în cursă, iar cele trei echipe ce îl vor disputa vor avea parte de o probă în care fizicul și psihicul le vor fi testate.

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă etapă pe Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, doar la Asia Express. 

Citește și:
Răzvan Fodor, declarații emoționante despre soția lui, Irina: „E femeia pe care mi-am dorit-o'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people