Antonia și Alex Velea s-au logodit! Cum arată superbul inel de logodnă al vedetei

Antonia și Alex Velea s-au logodit. Cei doi sunt într-o relație de opt ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Antonia și Alex Velea s-au logodit! Cum arată superbul inel de logodnă al vedetei

Antonia și Alex Velea s-au logodit. Cei doi formează un cuplu de opt ani și au împreună doi băieți, Dominic și Akim.

Vestea că Antonia și Alex Velea s-au logodit a fost confirmată de către artist, care a transmis pe contul lui de Instagram un mesaj prin care precizează că Antonia a spus „da”. „A zis „Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a fost mesajul scris de Alex Velea, însoțit de prima fotografie cu inelul de logodnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri autohtone. Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică, Maya, din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit. În luna noiembrie a anului 2020, s-a aflat că artista a finalizat divorțul de fostul ei soț, un divorț care a fost puternic mediatizat. Maya locuiește în Italia cu tatăl ei. Alex Velea are o relație apropiată cu fiica Antoniei.

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase de curând atunci când au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață.

În ceea ce privește începutul relației cu Antonia, Alex Velea a mărturist că nu a fost unul ușor. De-a lungul anilor, povestea lor de dragoste a fost presărată și cu momente dificile, iar cei din jur nu credeau că pot avea o relație atât de solidă, însă iată că astăzi se bucură de o familie minunată. „Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea”, a povestit artistul la Xtra Night Show.

Alex Velea a vorbit în trecut despre planurile de nuntă pe care le are alături de partenera lui, declarând că amândoi își doresc să facă pasul cel mare anul acesta. 

Citește și:
Anghel Damian, declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Lia Bugnar

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people