Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, cei doi fiind împreună de aproape șase ani.

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt mereu în centrul atenției. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar povestea lor de dragoste poate impresiona pe oricine.

În prezent Alex Velea participă la competiția Asia Express, fiind plecat de aproape o lună în această aventură. Antonia a ales să nu participe alături de iubitul ei, însă postările vedetei arată cât de mult îi lipsește acesta.

Cântăreața a postat o fotografie alături de Alex Velea pe contul ei de Instagram, spunând cât de mult îi simte lipsa.

Hi babe! Îmi este atât de dor de tine! Tu mă inspiri în atât de multe moduri și mi-ai adus atât de multă bucurie în viață! Nu mă inspiri doar pe mine, ci și pe ceilalți prin tot ceea ce faci, de la a fi un artist la partenerul iubitor și un tată perfect!”, a scris Antonia pe Instagram.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de șase ani, iar în urmă cu un an cei doi au apărut și pe coperta revistei ELLE, fiind protagoniștii unui shooting în Shanghai, în colaborare cu Tommy Hilfiger.

Alex Velea ne-a dezvăluit atunci că îi place să lucreze alături de iubita sa, reușind să se distreze în orice situație. „Nouă ne place să lucrăm împreună, ne distrăm de fiecare dată, indiferent de oboseală sau mai știu eu ce.”

Alex Velea participă alături de Mario Fresh în competiția Asia Express, care se filmează în prezent în Filipine și Taiwan.

Citește și:
Noi imagini cu vedetele plecate în aventura Asia Express

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people