Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Vincenzo Aiello

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a împlinit 29 de ani. Actualul ei iubit, Vincenzo Aiello, i-a transmis un mesaj special.

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Vincenzo Aiello

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a împlinit 29 de ani. Cu această ocazie, Antonia a ales să împărtășească cu urmăritorii ei de pe Instagram surpriza de care a avut parte, dar și cum și-a sărbătorit ziua de naștere. 

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a publicat pe Instagram o fotografie în care ține în mână un tort, alături de un mesaj prin care își arată încântarea și entuziasmul față de această nouă etapă din viața ei.

Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru restrâns și a împărtășit pe rețelele de socializare și o imagine specială cu fiul ei, Ayan. 

Vincenzo Aiello, actualul ei partener, i-a transmis în mediul online un mesaj special în limba italiană, în care îi urează „la mulți ani”, iar Antonia i-a răspuns în aceeași limbă.

Andrei Ștefănescu a anunțat în luna noiembrie a anului 2020 că el și Antonia au pus punct relației lor de șapte ani și că divorțul s-a finalizat în septembrie, la notar, pe cale amiabilă. Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit în toamna anului 2019. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Ayan.

În iunie 2021, s-a aflat că Antonia, fosta parteneră a lui Andrei Ștefănescu, formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, un fost concurent de la Chefi la cuțite din sezonul 9. În 2015 s-a mutat în România, iar în prezent se ocupă de câteva afaceri în București.

Antonia a confirmat informația că este într-o relație cu Vincenzo Aiello și a mărturisit faptul că au preferat să fie discreți. „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am „etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, a spus Antonia Ștefănescu în exclusivitate pentru spynews.ro.

La câteva luni de la despărțirea de Antonia, Andrei Ștefănescu a vorbit în emisiunea „Xtra Night Show” despre actuala relație dintre el și mama copilului său, dezvăluind că se înțeleg bine și că petrec timp împreună cu băiețelul lor. „Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. (…) Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată.”

Citește și:
Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi la 42 de ani distanță, s-au sărbătorit împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people