Angelina Jolie are o nouă relație?

Se pare că Angelina Jolie este pregătită să îl uite pe Brad Pitt.

Angelina Jolie are o nouă relație?

Era Brangelina este cu siguranță încheiată având în vedere că în prezent atât Angelina Jolie, cât și Brad Pitt au început să se întâlnească cu alte persoane.

Potrivit Entertainment Tonight, Angelina Jolie are o nouă relație cu un bărbat atrăgător. Acesta nu este o persoană publică, el fiind un agent imobiliar. „Nu este nimic serios. Brad și Angie sunt discreți când vine vorba de viața lor personală. Angie le-a spus câtorva prieteni că nu este pregătită să se implice într-o relație, însă își petrece timpul alături de un bărbat atrăgător, un agent imobiliar care pare mai în vârstă. Nu este o celebritate sau o persoană publică”, a declarat o sursă pentru E! Tonight.

Totodată, se pare că Angelina este bucuroasă că are încă un adult în apropiere, deoarece perioada de după despărțirea de Brad Pitt a fost foarte dificilă, iar prezența acestuia o ajută.

Aceeași sursă a menționat că Brangelina nu va mai exista probabil niciodată, o veste tristă pentru fanii cuplului. „Oamenii vorbesc despre o împăcare, însă acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Lucrurile între Brad și Angie s-au încheiat prost, și, deși au încercat să facă terapie împreună cu cei șase copii, abia pot sta împreună în aceeași cameră.”

Vestea că Angelina Jolie are o nouă relație poate fi surprinzătoare, însă știm deja că Brad Pitt a mers mai departe. Potrivit unei alte surse citate de E! Tonight, actorul este implicat într-o altă relație, însă nu este vorba despre nimic serios.

Citește și:
Cine este femeia cu care Brad Pitt a promis ca va avea o relație dacă va fi singur în 2019

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people