Andreea Marin face dezvăluiri despre planurile sale pentru sărbătorile de iarnă

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre planurile pe care le are pentru finalul acestui an.

Andreea Marin face dezvăluiri despre planurile sale pentru sărbătorile de iarnă

Andreea Marin și-a suprins fanii atunci când a anunțat că se întoarce la Televiziunea Română, pentru a fi gazda noii emisiuni „Nu există nu se poate.” Vedeta TV a avut mai multe apariții pe la diverse evenimente, printre care și premiile UCIN, unde Andreea Marin a venit însoțită de fata ei, Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin nu dezvăluie decât extrem de rar imagini cu Violeta, care în luna decembrie va împlini 14 ani, așadar cu atât mai mare a fost suprinderea când aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica ei, însoțită de mesajul „Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate.

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Într-un interviu acordat recent revistei Viva, Andreea Marin a vorbit despre modul în care își va petrece sărbătorile de iarnă, mai exact alături de fiica și iubitul ei. „E încă mult de muncă până atunci, dar noi mereu am petrecut sărbătorile de iarnă acasă, unde e mai bine ca oriunde în lume! Abia aștept să decorăm și să ne bucuram unii de alții”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta a vorbit și despre ce îi lipsește cel mai mult în perioada sărbătorilor. „De mama și de tata, împreună… De puritatea copilăriei, de lipsa grijilor, de omătul cât casa… De plăcintele fierbinți scoase din cuptor. De mireasma de rășină… De iubirea ce ne lega… Acum, ei sunt îngeri. Ne gândim la ei cu drag de sărbători și ne rugăm pentru ei…”, a mai adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Într-un interviu acordat recent revistei Unica, Andreea Marin a vorbit despre cât de importantă este fiica ei în deciziile pe care face. Întrebată care a fost reacția Violetei atunci când i-a spus despre noua emisiune, vedeta a zis că: „Violeta mea mi-a dat o infuzie de încredere și mă bucur nespus să o simt alături de mine”, a declarat Andreea Marin pentru Unica.

Nu ar fi prima dată când Andreea Marin vorbește despre fiica ei. Într-un episod al emisiunii Vorbește lumea, aceasta spunea următoarele: „Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa.”

Emisiunea „Nu există nu se poate” a avut premiera pe 12 octombrie și poate fi urmărită de luni până joi pe TVR 2, de la ora 18:00.

Citește și:
Mădălina Ghenea face dezvăluiri inedite despre viața ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people