Andreea Marin, declaratii in exclusivitate despre noul ei look (GALERIE FOTO)

Andreea Marin are o noua imagine, mai stylish, mai indrazneata, mai cool. ELLE a observat schimbarea si a vorbit in exclusivitate cu Andreea Marin despre noul ei look.

In exclusivitate pentru ELLE.ro, Andreea Marin a vorbit despre noua ei imagine, noile provocari din viata ei si colaborarile cu designeri romani.

„Daca vorbim strict de ceea ce se observa la prima vedere, stilul meu a fost intotdeauna mai asezat, elegant si clasic. Acum, prin colaborarea cu Cristina Savulescu, am descoperit ca pot exploata si alte laturi ale personalitatii mele, carora poate nu le dadusem suficienta atentie„, ne-a marturisit Andreea Marin despre schimbarea de imagine.

„Pentru mine conteaza complexitatea, nu doar aparenta. Sunt multe aspecte care contureaza aceasta imagine' de care vorbim: educatia, care transpare din atitudine, consecventa, bunul simt, capacitatea de adaptare la nou, dar si spiritul mereu tanar, indiferent de varsta, grija de a inainta in viata frumos si demn, profesionalismul„, ne-a declarat Andreea.

Despre colaborarile cu designeri romani, Andreea Marin vorbeste cu entuziasm: „Imi place sa subliniez, atat cat pot eu, valoarea si creativitatea creatorilor nostri, de ce nu? Nu vreau sa nedreptatesc pe nimeni, nu sunt putini cei care imi plac”.

Citeste interviul:
Andreea Marin, in exclusivitate pentru ELLE – „Sub toate aspectele, am intinerit, la propriu. Se simte si se vede!”

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people