Andreea Bălan lansează o nouă melodie

După ce și-a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show, Andreea Bălan lansează un nou single - "Tango în priviri".

Andreea Bălan lansează o nouă melodie

După ce a adus „Fantezia de iarnă” în toata țara, impresionând fanii cu cel mai nou concept de show în zeci de concerte, artista lansează un nou single – „Tango în priviri„.

„Tango în priviri este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o trîim, o poveste ca un dans în care plutești, un dans în care conduci sau te lași purtat de partener, vrei să fugi, dar totuși vrei să rămâi pentru că e atât de bine. Tango-ul este un dans ce amintește în mod constant că este necesar să fim stăpâni pe noi înșine, în primul rând, pentru a putea avea stabilitate în 2, lucru care se aplică în special în iubire.”

Povestea noului single scoate în evidență detaliile aparent mărunte, dar esențiale, ce fac relațiile perfecte, și efectul pe care îl are lipsa acestora asupra a doi îndrăgostiți.

Videoclipul, a cărei regie a fost semnată de Ionuț Trandafir (Tranda), surprinde căutarea și indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet și simbolistica pentru relația eșuată.

Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri deoarece îmbină cu succes muzica și dansul în diferite povești conceptuale. Andreea, împreună cu echipa sa oferă publicului adevărate experiențe vizuale prin muzică, dans și costumații.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people