Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre modul în care se menține în formă: „Niciodată nu refuz o prăjitură bună”

Secretul siluetei Andreei Bălan? Prăjituri, ciocolată și mult sport.

Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre modul în care se menține în formă: "Niciodată nu refuz o prăjitură bună"

Deși are doar 49 de kilograme și un fizic de invidiat, Andreea Bălan mărturisește că nu urmează o dietă strictă. Ba din contră. Artista a dezvăluit recent că adoră dulciurile și că nu își interzice micile plăceri culinare. Însă, pentru a echilibra lucrurile, cântăreața face extrem de mult sport și se hidratează corespunzător.

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez.

Am spatele foarte mic. Dintotdeauna am avut așa și 49 de kilograme. Nu mănânci, nu mănânci! Ăsta e secretul!”, a mărturisit Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Artista, mamă a doi copii, a mai dezvăluit și că s-a temut că nu va putea duce la capăt sarcinile din cauza durerilor de spate cu care se confrunta.

„Când eram mai tânără, la 25 de ani, credeam că nu o să pot duce o sarcină la capăt din cauza durerilor de spate. Fusesem la Dansez pentru tine în Mexic și mă durea spatele de la tot ce am făcut acolo… Și am crezut că, din cauza greutății bebelușului nu o să pot duce sarcina la capăt și iată-mă că am făcut două sarcini.

Dar și pe prima, când am rămas gravidă, eram așa… un pic speriată. Mi-a fost frică! Bebelușul e greu, știi? Și tot centrul de greutate se schimbă. Am luat 12 kg și în timpul primei sarcini, și în timpul celei de-a doua. Dar iată că dacă vrei, poți!”, a mai spus Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Citește și:
Decizia surprinzătoare luată de Andreea Antonescu după ce a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people