Andreea Bălan a plecat în vacanță alături de iubitul ei

Andreea Bălan se bucură de câteva zile de o vacanță alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. Care este destinația pe care au ales-o?

Andreea Bălan a plecat în vacanță alături de iubitul ei

Andreea Bălan a plecat într-o vacanță în Lisabona alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. În ciuda faptului că până acum niciunul dintre ei nu a confirmat relația, deja au fost în mai multe vacanțe împreună, iar paparazzi i-au surprins de foarte multe ori pe cei doi în București și nu numai.

Acum câteva zile, cei doi au plecat în vacanță, iar cu această ocazie, Andreea Bălan și-a încântat fanii de pe Instagram cu imagini de acolo. De asemenea, și iubitul ei, Tiberiu Argint, a publicat pe rețelele sale de socializare imagini din aceeași locație.

„Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac sa râzi și vei fi mereu doar un zâmbet”, a scris artista alături de o fotografie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Inconjoara-te de oameni care sunt plini de viata, care te fac sa razi si vei fi mereu doar un zambet 😁

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe


 

Vezi această postare pe Instagram

 

I don’t know where I’m going, but I’m going! Are you coming with me?

O postare distribuită de ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu toti care ratacesc prin lume sunt pierduti 🎼✨❤️😄 #JRRTolkien #quote

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In love with Portugal ❤️

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Până acum, cei doi nu au publicat și fotografii împreună. Chiar dacă au fost fotografiați de paparazzi cu mai multe ocazii, cei doi au fost rezervați în declarații. În plus, au mai fost într-o altă vacanță, în luna septembrie, într-un resort de lux din Bulgaria.

În urmă cu o lună, Andreea Bălan a vorbit în cadrul unei emisiuni televiziune despre povestea de dragoste pe care o trăiește. „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat atunci artista.

Recent, Andreea Bălan a povestit cu emoție într-o emisiune despre rolul de părinte. Artista a declarat că, de când s-a despărțit de George Burcea, îndatoririle sale de părinte i se par mult mai dificile. „Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumătate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.”

Andreea Bălan a vorbit și despre relația cu George Burcea, dezvăluind faptul că fostul ei soț le vizitează foarte rar pe fiicele lor, Ella Maya și Clara: „O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”

Citește și:
Cum s-a vindecat Ellie White de COVID-19 și ce probleme a avut pe perioada bolii: „Am început direct cu febră mare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people