Ami, infectată cu coronavirus. Cum se simte artista și ce simptome a avut

Cântăreața Ami a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus.

Ami, infectată cu coronavirus. Cum se simte artista și ce simptome a avut

Cântăreața Ami, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus și le-a povestit fanilor cum se simte și ce simptome a avut.

Din fericire, artista a făcut o formă ușoară a bolii și a vorbit pe larg pe contul ei de Instagram despre întreaga experiență cu COVID-19.

„În urma unor simptome acute de „chef de nimic”, îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: „ce super”! Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu nu a fost deloc problematică – (stați liniștiți că nu-l laud și nici aplaud!, dar să zicem că a fost blând cu mine. O fi zis: „asta e mică și a dracu'”, îi dau o doză conform gabaritului, că altfel mă bate”, și-a început Amy dezvăluirile făcute pe Instagram, precizând că a făcut trei teste pentru a se asigura dacă într-adevăr este vorba despre acest virus sau nu.

Cântăreața a dezvăluit și ce simptome a avut: „Cele mai prezente simptome au fost de ușoară oboseală, chef de dormit, tolănit și alte corespondente. Totuși, cred că am fost infectată cu „tulpina piticului de pădure”. Am trecut la atac pozitivă în gândire, i-am râs în nas cu nasul înfundat, i-am administrat tratamentul de expulzare și… dus a fost. A dispărut rapid și eficient. Cele trei teste au ieșit de data asta negativ, iar eu mă declar cel mai ușor caz de coronavirus”, a mai spus vedeta, fericită că a scăpat ușor de temutul virus.

Deși a prezentat cu umor întreaga situație prin care a trecut, artista a ținut să le trasnmită și un mesaj important fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare: „Categoric situația trebuie luată în serios și nu încerc să minimalizez efectele Covidului. Știu că există cazuri grave și / sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta știu cel mai bine și n-am fost deloc indiferentă la suferința acestora. Însă prea mult se seamănă panică printre oameni, iar epidemia de isterie e mult mai mare decât infecția cu coronavirus…”

„Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și mai ales de sănătatea mintală. E cea mai importantă! Protejați-vă în continuare și luați-vă toate măsurile de siguranță.. Trecem cu bine și peste această pandemie”, și-a încheiat Ami mărturisirea.

Citește și:
E necesar ca persoanele vaccinate să poarte mască? Ce spune medicul Valeriu Gheorghiță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people