Amal și George Clooney, fotografiați în ipostaze tandre chiar pe covorul roșu

Amal și George Clooney se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar aceste imagini sunt cea mai bună dovadă!

Amal și George Clooney, fotografiați în ipostaze tandre chiar pe covorul roșu

Amal și George Clooney au o relație extrem de fericită și nu se sfiesc să arate tuturor dragostea pe care și-o poartă. În acest weekend, cei doi au participat la premiera filmului The Tender Bar, ce a avut loc la Festivalul de Film de la Londra.

Spre deliciul publicului, Amal și George au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre, aceștia sărutându-se și îmbrățișându-se pe covorul roșu.

Așa cum ne-au obișnuit, aceștia au purtat ținute spectaculoase. Amal a optat pentru o rochie albă, lungă până în pământ, iar George pentru un costum negru, extrem de elegant.

 Povestea dintre Amal Alamuddin și George Clooney a început în iulie 2013, pe când Amal (avocat specializat în drepturile omului) se afla la Lacul Como. Cei doi s-au văzut la o cină la care au luat parte și părinții lui George.

George își amintește: „Mi s-a părut frumoasă, amuzantă și, evident, foarte inteligentă. Habar n-am ce a gândit ea despre mine. Probabil s-a gândit că sunt bătrân. Apoi mi-a trimis niște poze din locul unde se afla, ne-am scris, ne-am trimis e-mail-uri, povestind mai mult despre ce se întâmplă în viața noastră, iar după un timp, a fost evident că eram mai mult decât amici”. Prima lor întâlnire a avut loc în octombrie 2013, atunci când George a invitat-o pe Amal la Abbey Road Studios în Londra.

Când au ieșit de acolo, peste 50 de paparazzi îi așteptau afară. George Clooney și-a amintit, în septembrie 2018, vorbind cu The Hollywood Reporter, că „(Amal) s-a descurcat ca o profesionistă (în acea situație) și, destul de rapid, lucrurile au mers mai departe odată ce am ajuns în Londra”.

Amal și George au început să se vadă în fiecare zi, însă discret, pentru a evita atenția nedorită a presei. Vorbind despre cum a ajuns să se îndrăgostească de George, Amal a dezvăluit: „A fost cel mai natural lucru din lume. Înainte de această experiență, am sperat întotdeauna că dragostea mă va copleși cu totul și nu va mai trebui să mă gândesc sau să iau vreo decizie”.

„Aveam 35 de ani când l-am cunoscut. Nu era de așteptat că mi se va întâmpla lucrul ăsta”, a mai povestit Amal Clooney, vorbind despre ce înseamnă dragostea, din punctul său de vedere. „Este singurul lucru în viață care îți poate determina fericirea și este singurul lucru asupra căruia nu ai control”, a mai spus ea.

Amal Clooney și George Clooney sunt astăzi fericiții părinți ai gemenilor Alexander și Ella, în vârstă de de patru ani.

Citește și:
Christina Ricci s-a căsătorit în secret

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people