Amal și George Clooney, imagini inedite din vacanța în Italia

Amal și George Clooney au avut parte de o cină romantică la Lacul Como din Italia.

Amal și George Clooney, imagini inedite din vacanța în Italia

Odată cu relaxarea restricțiilor împotriva noului coronavirus, tot mai multe vedete de la Hollywood au zburat către Europa pentru a se bucura de o binemeritată vacanță. Printre acestea se numără și Amal și George Clooney, care se află momentan în Italia. Cei doi au sărbătorit ziua națională a Statelor Unite ale Americii la Lacul Como, acolo unde George a cumpărat în 2002 o casă.

Cuplul a fost văzut duminică luând cina la unul dintre restaurantele din zonă. Amal, ca de obicei, a avut o apariție spectaculoasă. Îmbrăcată într-o rochie albastră, soția lui George a atras toate privirile. În ceea ce îl privește pe actor, și el a optat pentru o ținută elegantă, purtând un costum negru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by & ℂ (@georgeamalclooney)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dailycelebrity3

Povestea dintre Amal Alamuddin și George Clooney a început în iulie 2013, pe când Amal (avocat specializat în drepturile omului) se afla la Lacul Como. Cei doi s-au văzut la o cină la care au luat parte și părinții lui George.

George își amintește: „Mi s-a părut frumoasă, amuzantă și, evident, foarte inteligentă. Habar n-am ce a gândit ea despre mine. Probabil s-a gândit că sunt bătrân. Apoi mi-a trimis niște poze din locul unde se afla, ne-am scris, ne-am trimis e-mail-uri, povestind mai mult despre ce se întâmplă în viața noastră, iar după un timp, a fost evident că eram mai mult decât amici”. Prima lor întâlnire a avut loc în octombrie 2013, atunci când George a invitat-o pe Amal la Abbey Road Studios în Londra.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Când au ieșit de acolo, peste 50 de paparazzi îi așteptau afară. George Clooney și-a amintit, în septembrie 2018, vorbind cu The Hollywood Reporter, că „(Amal) s-a descurcat ca o profesionistă (în acea situație) și, destul de rapid, lucrurile au mers mai departe odată ce am ajuns în Londra”.

Amal și George au început să se vadă în fiecare zi, însă discret, pentru a evita atenția nedorită a presei. Vorbind despre cum a ajuns să se îndrăgostească de George, Amal a dezvăluit: „A fost cel mai natural lucru din lume. Înainte de această experiență, am sperat întotdeauna că dragostea mă va copleși cu totul și nu va mai trebui să mă gândesc sau să iau vreo decizie”.

„Aveam 35 de ani când l-am cunoscut. Nu era de așteptat că mi se va întâmpla lucrul ăsta”, a mai povestit Amal Clooney, vorbind despre ce înseamnă dragostea, din punctul său de vedere. „Este singurul lucru în viață care îți poate determina fericirea și este singurul lucru asupra căruia nu ai control”, a mai spus ea.

Amal Clooney și George Clooney sunt astăzi fericiții părinți ai gemenilor Alexander și Ella, în vârstă de de patru ani.

Citește și:
Olivia Wilde și Harry Styles, surprinși în ipostaze tandre în vacanță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video