Alina Pușcaș, experiență similară cu cea trăită de Adda: „Am ajuns la medic din cauza sperieturii”

Alina Pușcaș a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat, care au fost similare cu cele trăite de Adda.

Alina Pușcaș, experiență similară cu cea trăită de Adda: "Am ajuns la medic din cauza sperieturii"

Adda le-a dezvăluit recent urmăritorilor din mediul online care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Cântăreața a mărturisit faptul că i s-a pus un diagnostic greșit și că abia acum a aflat care este afecțiunea de care suferă. Adda a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella, care sunt transmise de țânțari, căpușe, ploșnițe ori dacă ești mușcat de către un animal care au în sânge asta, și că va urma un tratament agresiv. Artista a decis să se retragă o perioadă din spațiul public. 

Alina Pușcaș a vorbit în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars despre faptul că a trecut printr-o experiență similară cu cea trăită de către Adda. Prezentatoarea TV a povestit că a fost mușcată de către o căpușă, în urmă cu mai mulți ani, în timpul unor filmări care aveau loc la Vălenii de Munte. 

„Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului”, a spus Alina Pușcaș în emisiunea Showbiz Report, relatează spynews.ro. 

Alina Pușcaș a povestit că și-a dat seama că a fost mușcată de o căpușă abia la câteva luni după. Vedeta s-a confruntat și cu o serie de simptome, iar la vremea respectivă a mers și la medic pentru mai multe investigații.

„Am aflat că am fost mușcată de căpușă la câteva luni după pentru că organismul meu era infectat. Singura schimbare pe care am simțit-o în momentul în care am și ajuns la medic a fost că mă simțeam foarte obosită. Ulterior, mi-a apărut pe picior ca o roșeață, arăta identic cu o mușcătură de țânțar, dar nu era mușcătura de căpușă, era o reacție a corpului, ieșită la suprafață. Nu mi-a dispărut vreo trei zile și am ajuns la medic din cauza sperieturii. La mine a fost descoperit mai rapid.”

Citește și:
Dana Rogoz și cei doi copii ai ei au COVID-19. Cum se simt cei trei: „Lia a început să aibă febră mare…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people