Alina Eremia despre fanii săi: ”Publicul este vital. E vorba de legătura care se creează între mine și oamenii care mă ascultă”

Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, vorbește despre relația cu publicul său și despre rolul pe care social media îl joacă în cariera sa.

Alina Eremia despre fanii săi: ”Publicul este vital. E vorba de legătura care se creează între mine și oamenii care mă ascultă”

Probabil că nu există o persoană în România care să nu fi auzit de Alina Eremia. Fie că i-a ascultat melodiile la radio, că a văzut-o în serialul Pariu cu viața sau ca jurată în emisiunea Next Star de la Antena 1. Alina este o artistă completă: cântă, dansează și joacă teatru de când era doar un copil. De la cinci ani este în lumina reflectoarelor, făcând ceea ce iubește și nu își poate imagina o altfel de viață.

Succesul de care se bucură astăzi este rezultatul multor ani de muncă, în care a încercat tot timpul să se autodepășească și să se reinventeze. Astăzi este urmărită de peste un milion și jumătate de oameni pe Instagram, iar videoclipurile sale ajung și la 48 de milioane de vizualizări. Pentru artistă, social media-ul este un instrument esențial prin care reușește să formeze o legătură puternică și reală cu publicul său.

„În momentul de față social media este o platformă unde poți să arunci foarte multă informație care să ajungă la un public mai larg, ceea ce este un avantaj al vremurilor noastre. Atât muzica pe care o facem, cât și orice fel de content pe care îl creăm ajunge la foarte mulți oameni. Mă bucură foarte mult lucrul ăsta, pentru că asta își dorește orice artist: să fie ascultat de cât mai mulți oameni. De fapt, în primul rând e important ca oamenii să ajungă să îi asculte muzica, să se conecteze cu muzica lui, să ajungă să îl cunoască prin aceasta. În ultima vreme am stat foarte mult în studio și m-am axat pe partea de compoziție și mă bucură foarte mult când văd că pe Spotify sau pe Apple Music crește numărul de ascultători. Mă bucură și mă motivează să continui  și să mă dezvălui cât mai mult, să nu îmi fie frică să fiu vulnerabilă, să împărtășesc experiențele sau emoțiile pe care le trăiesc', spune Alina.

De asemenea, artista este extrem de recunoscătoare fanilor săi, fiindcă aceștia sunt cei care îi alimentează în mod constant dorința de a excela în tot ceea ce face. 'Publicul este vital. E vorba de legătura care se creează între mine și oamenii care mă ascultă. Pe lângă faptul că fac lucrul asta (muzică – n.red.) pentru mine, vreau să dau mai departe, și de-asta publicul joacă un rol atât de important.'

Citește și:
ELLE Song Connection | Alina Eremia (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people