Alexandra Stan a luat o decizie radicală după ce a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță

Alexandra Stan a declarat în podcastul lui Damian Drăghici faptul că nu va mai merge niciodată în emisiunea acestuia de la PRO TV. Care este motivul?

Alexandra Stan a luat o decizie radicală după ce a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță

Alexandra Stan a fost invitată în podcastul lui Damian Draghici, ocazie cu care a povestit că s-a simțit deranjată de o întâmplare din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, pe care acesta o prezintă la PRO TV.

În urmă cu o lună, Alexandra Stan a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acesta a întrebat-o dacă ea și partenerul ei ar urma să devină părinți. „Mâine, poimâine vara o să ne dea și-o veste, că familia se mărește”, a spus, Măruță. „Da, că îți fac un verișor, un nepoțel. Nu știu, în curând, sperăm, acum când vrea Dumnezeu”, a răspuns Alexandra Stan.

Alexandra Stan a spus în podcastul lui Damian Drăghici că acel episod din cadrul emisiunii „La Măruță” a fost deranjant, iar prezentatorul TV a încălcat anumite decizii cu privire la difuzarea material. „Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic… a fost o chestie, așa… Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV… A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte.”

Potrivit mărturisirilor făcute de Alexandra Stan, ea s-a simțit deranjată de acele referiri pe care Cătălin Măruță le-a făcut cu privire la o posibilă sarcină. „A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în nicio emisiune pe care o are el pentru nici un ban din lumea asta”, a adăugat Alexandra Stan în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:
Delia și-a arătat solidaritatea față de comunitatea LGBT+ participând la o campanie lăudabilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people