Alexandra Stan a împlinit 32 de ani și a primit un cadou inedit

Alexandra Stan a împlinit 32 de ani, iar cântăreața a marcat acest moment spunându-le fanilor din mediul online care este cadoul special pe care l-a primit.

Alexandra Stan a împlinit 32 de ani și a primit un cadou inedit

Alexandra Stan a împlinit 32 de ani. Ea se numără printre cele mai iubite artiste din România și care, de-a lungul anilor, s-a bucurat de un succes remarcabil în carieră, atât la noi în țară, cât și pe plan internațional. 

Pe 10 iunie, Alexandra Stan a împlinit 32 de ani. Cântăreața a publicat cu această ocazie un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le povestește fanilor care este cadoul special pe care l-a primit, fiind vorba despre o pisică. La sfârșitul lunii aprilie, pisica pe care o avea artista a murit, iar la vremea respectivă a postat un mesaj emoționant.

Artista a ținut să puncteze faptul că s-a simțit nepregătită să primească în viața ei un nou animal de companie, însă, a ajuns foarte repede să o îndrăgească pe Mia, așa cum o cheamă pe pisica ei. „S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! Recunosc că la început m-am simțit nepregătită pentru a adopta un nou animal de companie. Dar, după cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, Mia! Bine ai venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!”, a fost mesajul transmis de Alexandra Stan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan a vorbit de-a lungul timpului cu sinceritate despre momentele frumoase din viața ei, dar și despre cele dificile pe care le-a întâmpinat. Artista și-a făcut de mai multe ori publică dorința de a avea un copil. Într-un interviu acordat revistei Unica, vedeta a declarat că își dorește să devină mamă și a spus și ce calități consideră că ar trebui să aibă tatăl copilului ei. „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie, a declarat Alexandra Stan.

Citește și:
Loredana a împlinit 51 de ani și a sărbătorit cu o petrecere de pomină

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people