Alexandra Grant vorbește pentru prima dată despre iubitul său, Keanu Reeves

Alexandra Grant a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre iubitul său, actorul Keanu Reeves.

Alexandra Grant vorbește pentru prima dată despre iubitul său, Keanu Reeves

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Grant și Keanu Reeves au avut prima lor apariție publică pe covorul roșu la o gală în Los Angeles.

Alexandra a acordat recent un interviu pentru British Vogue, în care a declarat că nu îi place să iasă în evidență. „Sunt o femeie cu părul alb. Dacă voiam să arăt precum Kim Kardashian, aș fi apelat la intervenții chirurgicale.”

Ea a mai vorbit și despre faptul că apropiații au rămas surprinși când ea a apărut pe covorul roșu alături de Keanu. „Cred că fiecare persoană pe care o cunosc m-a sunat în prima săptămână din luna noiembrie și asta a fost fascinant.”

Alexandra a mai adus în discuție și prima lor carte, Ode to Happiness, scrisă de Keanu Reeves și lansată în anul 2011. Alexandra este cea care s-a ocupat de ilustrarea cărții. „Cartea a fost o surpriză de la mine pentru Keanu. Toți prietenii noștri care erau în cameră atunci când a primit cartea spuneau: „Te rog, publică cartea.” Și așa am ajuns să o publicăm.”

Cei doi au înființat în 2017 și o editură, X Artists’ Books, a cărei activități se concentrează pe „colaborări neobișnuite și cărți care nu au cu adevărat un loc pe piață pentru că sunt între genuri”, așa cum au explicat cei doi într-un interviu publicat în 2018 în Los Angeles Magazine.

Întrebată dacă ea și Keanu se gândesc la căsătorie, Alexandra Grant a avut un răspuns surprinzător. „După un pahar de vin.. mi-ar face plăcere să îți spun. Dragostea este mult mai importantă decât identitatea mea. Cum ar fi să evit întrebarea? Nu cred că evitarea este răspunsul. Ca pictor, există o perioadă când te izolezi, dar apreciez foarte mult atunci când sunt în relații”, a spus Alexandra Grant.

Relația celor doi este una de lungă durată, iar această informație vine de la una dintre actrițele care a colaborat în numeroase dăți cu Reeves și care îi este și prietenă apropiată: Jennifer Tilly. „Mi se pare cu adevărat incredibil cum în ultimele luni, brusc, ea merge la un eveniment cu el și toată lumea înnebunește zicând că este noua lui iubită, mai ales că ea a mers la numeroase evenimente cu el. Doar că acum a ieșit la iveală faptul că sunt împreună, dar ei formează un cuplu de câțiva ani”, a declarat Tilly.

Citește și:
Relația dintre Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, este mai de lungă durată decât ne așteptam

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people